Pitkästä aikaa blogissani tapahtuu jotain. Hulinaa ja elämää on mahtunut melkein vuoden päivitystaukoon. Puikkoihin en ole niinkään koskenut. Sen sijaan konsulenttihommien kassinnyörit on tulleet tutuiksi ja maalipensseli, kun Mies on askaroinut autotallissa taasen kaikenlaista...

Pihallamme on vanhanajan kunnon kaivo josta saa juoksevaa vettä virtaamaan sen minkä allit ja kädet ämpäriköyden jatkeena jaksaa nostaa. Halusimme pihaan kauniin yksityiskohdan ja tämmöinen naputtelun, sahailun ja maalauksen seurauksena valmistui! Kaivo on tehty tarkoituksella korkeaksi, jotta köysinosto voidaan tulevina kuumina kesinä korvata uppopumpulla ilman että sateet pääsee sitä kastelemaan. Uppopumppu jää siis kokonaan piiloon kaivon kannen ja tämän suojan väliin.

Siinä se kaivo nyt komeilee kasvimaan kupeessa, jossa kasvamassa mansikkaa, sipulia, purjosipulia, perunaa ja pensasmustikoita. Raparperia myös tulossa, mutta ehkä ensi kesänä saadaan siitä jo piirakkaankin jotain. Aiemmin Miehen naputtelema liukumäki on löytänyt uudella pihallamme paikkansa, samoin kuin hiekkalaatikko. Kiviä on tuotu myös pihalle Doppelin jouset kovilla - miksi? Siitä lisää myöhemmin.


Kun "kaivo" ilmestyi pihaan tuli samanmoisesta heti tilaus! Tässä kaivo nro 2 työkuvina sekä lopullinen asiakkaan maalaamana ja valoilla "tuunattuna". Kyllä Suomen kesäilta voi sitten olla kaunis!