Virolainen lanka soljui sormissani ja puikkojen tasainen kilkatus kävi sohvan nurkassa aina iltasella. Ihka ensimmäinen pitsineuleeni on valmis ja se on tietenkin tuttu ja turvallinen FIFI II. Tämä Fifi päätyy jompaa kumpaa tyttöämme lämmittämään turvaistuimen päälle ajellessamme rätti auki avovolkkarillamme. Huivista tuli myös juuri sopivan kokoinen kietaisuhuivi lämmittämään syksyn viileneviä iltoja tytön harteille - eikä haittaa vaikka käyttäjä kasvaisi reilustikin vuosien varrella. Eiköhän tämä vielä ylety alakouluikäistäkin lämmittämään. Pienempi vyyhti 148g kasvoi täyteen  77 x 87cm mittaansa 4 puikoilla. Mallikertoja oli 15.

Seuraava samanvärinen, samaan tarkoitukseen isona haluava, pikkuvyyhti on jo keritty pieneksi kaalinpääksi ja se odottaa silmukoiden luomista. Tällä kertaa raidoitan Fifin pystysuorassa, joten mallikertoja lisätään muutama jotta saadaan suht samankokoinen huivi nro 2. Vihreästä jättikerästä (300g) on tarkoitus myös kehkeytyä Fifi, mutten osaa päättää tuleeko siitä I vai III omille harteilleni - aika näyttää.

Juhannus on taikoja täynnä! Viime vuonna Juhannuksena perheeseemme syntyi Juhannusruusu Erin! Taioista parhain = ) Tämän kuvan myötä haluan toivottaa blogilukijoilleni oikein ihanaa, taianomaista ja koivuvihdan tuoksuista Juhannusta!

675712.jpg