Käksä haastoi minut tähän meemiin, joten vastataanpa haasteeseen!

1. Asun Vantaalla kahden tytön, miehen ja karvahousun kanssa ihanalla hiekkatiellä jossa väistelläään hevosia ja traktoreita, naapureille moikataan käsi ojossa, pyydetään puolin ja toisin kukkia kastelemaan sekä lainataan aidan yli munia ja sokeria, mutta silti 10min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Kotiäitinä on ihanaa- olen löytänyt "kutsumusammattini"!

2. Ristipistoja aloin tehdä 2004 vuoden lopulla ja ne vei heti mennessään. 2006 marraskuussa alkoi neulonta ja nyt perin mammaltani ompelukoneen joka on jo ensimmäiset surinansa surissut - siitä lisää myöhemmin!

3. Olen vilukissa. Nukun pääsääntöisesti paksu peitto korviin asti vedettynä villasukat jalassa - jopa kesällä, paitsi kovimpina helteinä.

4. Syön Brunbergin suukon aina keksiosa ensin koska rakastan sitä ihanaa vaniljamassaa - herkkuperse siis ; )

5. En voi sietää lonkeron enkä edes greippimehun hajua - jäänteitä teinivuosilta

6. Täytän tänä vuonna marraskuussa 29v ja ihmettelen suuresti mieheni kanssa ääneen kuinka lehdessä meidän ikäiset näyttää jo "vanhoilta" kun tuntuu että itse ei vanhene ollenkaan. Muiden mielipidettä ei edes uskalla kysyä vaikkakin gallupin teko kadulla "kuinka vanhalta tuo nainen tuolla näyttää" kiinnostaisi

7. Vyötärön ympärille on salakavalasti jäänyt laardia lasten ilmestymisen jälkeen josta haluaisin sitkeesti päästä eroon, mutta oi miksi se on niin vaikeaa??? Toinen mistä haluaisin päästä eroon on kiroilu jota teen ihan liian usein varsinkin kun vanhempi lapsoseni 2v lisää juuri ne sanavarastoonsa - vapisen jo valmiiksi tulevan pyhän sukujuhlien mahdollisia kommentteja lapsosen suusta. Meinaan sanoa että isältään oppinut ; )

Tämä meemi onkin kiertänyt jo melkoisesti suosikkiblogeissani, joten enpä haastakkaan ketään vaan tämän saa nappaista ken haluaa!