Eilen oli esikoisen muskarin joulujuhlat jonne mentiin juhlavasti Julian kummitädin Kaisan kanssa. Matkassa oli tietysti viemiseksi yhteiseen joulupöytään Julia-karkkeja, jotka varmasti jossain vaiheessa tulevat esikoisemme korvistakin ulos! Julian ristiäisissä muuten naurettiin että seuraavan lapsen nimi täytyyki sitten olla Marianne, Mars, Suffeli, Pätkis, Omar, Kiskis, Werther tms. Näin ei kuitenkaan käynyt ja hyvä niin.

Kapulat kävivät "pupulla on pitkät korvat"-laulun tahtiin vaikkakin ramppikuume valtasi pienemme mielen ja hänestä oli kiinnostavampi katsella muita lapsia. Ainkin näin pienille oman ryhmän tuki ja turva on oleellinen juttu. Nyt meidät yhdistettiin 2-3v ryhmään ja viereen istumaan tullutta uutta tyttöä tuijotettiin -ja pitkään. Tässä meidän perheen tyttöjen potretti joulujuhlasta.
297756.jpg

Pistelytkin on edistyneet ihan mallikkaasti ja huomaan kuinka oikein ahmin helppoa ohjetta. Tiedän taas kerran sortuneeni siihen normaaliuraani eli teen kaikki mielenkiintoiset värikiemurat ensin valmiiksi ja jätän viimeiseksi ne tyhmät isot alueet sitä samaa väriä... Niinpä meinaankin seuraavaksi tarttua 746 vaalean keltaisen sävyn pariin ja valkoisen langan kanssa saada naaman alueen seuraavaksi valmiiksi.

297742.jpg

Kuten huomaatte lattialla pötköttelee polakkana takapiruna "äiti-ei-mua-yhtään-väsytä-päiväunien-aikaan"-Erin, jonka ansiosta sain tänään nauttia pistojen huumasta huisat 35minuuttia....