Lankahamstereiden eka neulontaurakka on valmis! En voinut olla neulomatta Puikoissa-blogissa ollutta hurmaavaa Haisulia. Kun vanhempi tyttäremme näki kuvan netistä pysähtyi kaikki muu toiminta ja käden vahingossa sulkiessa selattavan sivun alkoi itku - Haisuli oli kadonnut! Eihän siinä äiti voi mitään muuta tehdä kuin alkaa neuloa Haisulia. Ja koska haisuleita on kotonakin kaksin kappalein, myös Haisuleita piti tehdä kaksi. Iso-Haisuli Julialle ja Pikku-Haisuli Erinille! Julia käyttää molemmista kotoisampaa kutsumanimeä "Haisu"...

374955.jpg

Siellä ne hangessa kököttivät iltahämärässä. Oli siinä varmaan naapureilla nauramista kun hipsin takapihan hangille isännän Reinoissa Haisuleita kuvaamaan!

Lankaa meni yhteensä 155g. Vartaloita olisin voinut tehdä vaikka kuinka monta, mutta voi että noiden käsien, jalkojen ja tuntosarvien teko kesti... Lopputulokseen on sekä minä että tytöt tyytyväisiä, tosin nuorempi vielä arastelee Haisuliaan... Samalla opin uuden neulontatavan eli i-cordin, joten jotain uuttakin tuli samalla opittua Lankahamstereiden parissa!