Kerrankin tuli normaalipäivä liikkumisen suhteen. Luulisi kaupassa käynninkin tuovan askelmittariin huisat lukemat, mutta vaikka kuinka ramppaan Jumbon CMn käytäviä ristiin rastiin niin tulos on aika vaatimaton.

Kun nuorimmainen tahtoi väkisin herätä tiistaina ennen kello kuutta, ampaisin minäkin pystyyn. Rauhassa syötiin aamupuurot ja luettiin Hesari eikä isosisko vieläkään näyttänyt elettäkään heräämiseen. Silloin se välähti! Takaraivossa koko ajan jyllää, että liikunta pitäisi aloittaa ja aina tulee niitä muttia, joten nyt otin itseäni niskasta kiinni. Pienempi neiti katsoi pikkusen hitaasti mitä äiti oikein pomppii kun pistin DVD laitteeseen KuntoPlussan Rasvanpoltto DVD ja annoin laardille kyytiä! Kello oli 08 ja olin jo ehtinyt suihkun kautta vaipanvaihtoruljanssiin kun isompi neiti alkoi heräilemään. Yhdeksältä aamulenkille leikkipuistoon keinumaan ja kotiin. Kun mies palasi töistä menimme vielä illalla uudelleen lenkille kuten tavallisestikin. Unohdin jo kesken päivän mittarin olemassa olon tuossa vyötäröllä, joten melkoinen yllätys oli kun illalla sen irrotin ennen likkojen iltapesuja ja näytössä komeili 12089 askelta! WOW!

Ja jottei viikko olisi ollut tylsä myös torstaiaamuna jumpattiin samasta syystä että nuorempi oli itsepintaisesti sitä mieltä että kuudelta on ylös noustava maidolle vaikka äiti kuinka yritti kaapata kuopusta viereensä kainaloon! Sunnuntaina jumpataan taas ja tavoite ois että tästä tulisi ihan tapa - jumppa kolmesti viikossa vaunulenkkien lisäksi.

Aamujumppa todella herättää ja jostain KuntoPlussasta muistelen lukeneeni, että aamutreeni on se kaikkein tehokkain - tiedä sitten. Ja mikä parasta aamulla tehty jumppa ei vie aikaa pistelyltä lainkaan ; ) Toivottavasti lupaus pitää enkä luista lihaskipujen tai muun laiskuuden vuoksi.