Taasen ovat puikot viuhuneet kovaa tahtia ja saatu aikaiseksi kaksi sydän ruutua lisää. Mun serveri on nähtävästi tällä hetkellä pahassa kuormituksessa tai jonkinlaisen viruksen valloittama, koska en vieläkään osaa sydänkuviota ulkoa -noloa, kuvio kun ei ole mikään kovin kummonen... Ehkä painetta lisää tieto että nää menee lahjaksi jolloin virheitä ei saisi syntyä ja siksi kyttään piirrosta orjallisesti. Toki menee jo että alkuun 3 ykköstä lisää, sit perään 4 kakkosriviä ja sit 7 ykköstä lisää mutta varsinkin sydämen amorin kaari ei mene kuulaan... Ehkä kun sydämiä on tehtailtu 8?

384692.jpg

Puikoilta syntyi siis tämmöiset. Eilen aamusella viimeistelin vihreen ja lasten päikkäreillä aloitin ekan punasen jonka päättelin Idolsin puolivälissä. Jotenkin oli väsähtänyt olo ja käperryin miehen kainaloon sohvalle. Lapset oli nukkumassa ja saatiin näin olla hetki ihan kaksin. Kyllä oli ihana köllötellä toisen kyljessä, varsinkin kun mies lähtee viikonlopuksi äijien kanssa mökkeilemään.

Aiempaan postaukseen jossa syntyi kaksi vihreäpohja-punainen sydän ruutua huijasin että puikot ois ollut 6, ehei, kyllä ne on 8 ohjeen mukaisesti. Lankaa kului taas käsittämättömät 150g per ruutu (miten ihmeessä lankamenekki on kerrankin se mitä ohjeessa sanotaan) joten grammoja lisää kivasti Hamstereihin.

Mitäs mieltä neulontasiskot ootte väriyhdistelmistä? Onko ihan hirveet? Toisaalta puna-vihree on yleinen väriyhdistelmä pöytäliinoissa yms Joulun alla, mutta onko liian raju? Mietin annanko näin parina lahjaksi jolloin ois vastavärit vai miten teen. Tietty pesukone vielä hivenen  värejä muuttaa ja Huopasista ym Hamsterikuukauden tuotoksista otetaan sitten kuun lopulla vielä virallinen yhteispotretti kunhan sinne asti päästään. Harmittelen mielessäni etten ostanut osaa vihreistä keristä harmaana, joka myös olisi käynyt ehkä nätimmin yhteen punaisen kanssa ja olisi ollut vähintään yhtä jouluinen... Myöhäistä nyt enää ja se yksi harmaa kerä joka mulla on vielä jäljellä menee siihen toiseen postipussiin jonka virkkaan taasen kun neulontaan kyllästyn... Taidampa lähteä silmukoita luomaan seuraavaan ruutuun. Aamupäivä meni "harakoille"  neulomisen suhteen kun kävin duunissa moikkaa sukulaisia ja työkavereita, joten täytyy ottaa illalla vahinko takas. Jotenkin vaan tuntuu jo nyt että luomet painaa, joten saas nähä kuin käy...