Viikonloppuna paukkasi meille pakkanen ja sen mukana oikein kunnon lentsu. Perjantai-lauantai yönä istuin sohvalla pystyasennossa nuorimmaiseni kanssa, joka oli ainut asento jossa lapsonen nukkui ihanaa vauvan unta. Voi pientä raasua! Myös isompi prinsessani yskii ja kärsii nuhasta, mutta nukkuu yönsä rauhallisesti rohinan säestyksellä.

En osannut vain olla tekemättä mitään, joten otin Jengan lankakorista ja rupesin räpeltämään. Lauantaina syntyi Erinille ja sunnuntaina Julialle - mikäs muukaan kuin PIPO!!! Purkuun meni Erinin pipo moneen kertaan kun oikean silmukkamäärän löytäminen oli vähän hakusessa. Novitan sivujen Jenga pipon ohje oli 3o3n-ribillä joka näytti mielestäni ihan hirveeltä. Eli purkuun. Sitten testattiin 2o2n -kamala sekin. Huvittavinta, että kun katsot Novitan ohjeen kuvaa on pipossa selkeesti 1o1n joustinneulosta.

366703.jpg

366704.jpg

366706.jpg

Lopullinen versio löytyi sitten Novita Syksy lehdestä, jota vähän muokkasin. Erinin kohdalla korvaläpän silmukat 15s, otsalle 14s. Julialla 19s korvaläpät, otsalle 12s. Hauskinta, että vaikka Erinin hattu on suht napakka niin se mahtuu kumminkin Juliallekin. Julialla on siis hivenen löysempi hattu. Hapsuja mietin hattuihin, mutta lanka loppui niin, että niistä olisi tullut vain harvat karvat päälaelle. Ilman hapsujakin mielestäni hyvä!

Malleina toimivat nuhanunnuni kuivakakkutarjoilulla = )

Puikoille hyppäsi Pipoviikkojen viimeinen pipo, joka valmistuu kummipojalleni, joka on "autohullu". Vinkkiä ihanasta mallista pipoveikkojen kanssasisarelta. Mutta siitä piposta lisää valmistuessaan.