Joulusta on selvitty! Tämä Joulu olikin siinä mielessä kiireinen, että tänä vuonna oli meidän perheen vuoro järjestää Joulu kotonamme. Puuhaa, muistettavaa ja järjestettävää riitti siis yllin kyllin - jopa niin paljon etten ehtinyt edes tulla toivottelemaan blogilukijoilleni Hyvää Joulua! Enkä tapaninpäiviäkään tiskatessa ja viettäessämme appiukon syntymäpäiviä heti Joulun perään. 19 hengen Joulu onnistui kumminkin sangen vaivattomasti emmekä miehen kanssa olleet juhlien jälkeen totaalisesti puhki! Otettakoot tämä uusiksi hyvillä mielin sitten taas vuorollamme noin 3-4 vuoden päästä!

1166323.jpg

Tässä elämäni ensimmäinen piparkakkutalo tehtynä "pitkästä tavarasta". Teimme tämän yhdessä lasten kanssa ja vasta kun talo oli valmis sain kuulla, että talon elementtejä myytäisiin myös valmiina... Mukavaa puuhaa vaikkei leipomista, koristelua ja kokoamista jaksanutkaan tehdä samaan syssyyn - saman päivän aikana kumminkin. Ovi jäi aika avoimeksi, mutta ensiksi tarkoitukseni oli laittaa tuikku talon sisälle valaisemaan. Pieni tuumaushetki sai pääni kääntymään tässä tapauksessa - pieni tuikkukin lämmittää taloa sen verta että tokkopa olisi liitokset kestäneet!

Joulupukki oli tänä vuonna sangen antoisalla tuulella. Lahjoja tuli hirmuiset määrät eritoten lapsille. Omiin paketteihini oli kääriytynyt näin ihania lahjuksia:

1166309.jpg

Revontulihuivi ystävältäni Tuijalta

1166304.jpg

Erittäin mieluinen neuleita perheen pienimmille kirja niin ikään Tuijalta (tätä on selattu jo moneen kertaan ja mietitty millä langalla mikäkin ihanuus toteutuisi...),

1166308.jpg

sekä vihreät pitsiunisukat anopilta. Kylläpä minä olen ollut kiltti!

Jottei kaikki toivotukset nyt unohtuisi toivottelen lukijoilleni

Oikein hyvää ja käsityörikasta Uutta Vuotta 2008!