Meillä näköjään auringonvalo vaikuttaa neiteihin siten, että päiväunien määrä laskee melkoisesti. Niinpä SitG SAL-työ on edistynyt tällä viikolla 14h verran, johon edellisviikosta poiketen kuuluu myös yksi iltasella pistelty sessio.

Lempiväri vaikuttaa näköjään mulla myös tohon etenemisnopeuteen. Vihreet alueet tuntuivat etenevän reippaasti ja kun siirryin valkoiseen saatikka siniseen tuntui että neula hidastui ja hidastui. Jälkipistovihaajana olen tehnyt jälkipistoja sitä mukaan kun ne ovat olleet mahdollisia. Näin homma menee kivuttomimmin koittaessani välttää ilmiötä "liisterissä kuin höyhenet tervassa" mikäli jättäisin nuo pirulaiset viimeiseksi hommaksi.

618234.jpg

Kuten huomaatte vasen yläosa on täysin valmis ampiaista myöten!

Jatkan vasemman alareunan pakertamista tästä kukka-asetelmasta siirtyen kohti oikeeta alareunaa vihreitä symboloita pistellen - joskos ensi viikolla homma etenisi lentäen ja jäljelle jäisi vain inhokkivärini keltaisen pistely = ) Enkä voi välttyä jo miettimästä mitä pistelisin seuraavaksi mallista.... Se on tän keskikohta-alotuksen hyvä puoli, että voin varsinkin tässä mallissa edetä oikeastaan mihin suuntaan tahansa, mikä milloinkin miellyttää! Jää nähtäväksi miten innostun pomppimaan laidalta toiselle ; )