Onpa vierähtänyt aikaa kun viimeksi päivitin, jotenkin joulukiireet ja synttärit on vieneet ihan mennessään. Joulu saapi meijän puolesta tulla sillä kaikki lahjat on hankittu ja paketoitu ja oottelevat varatossa kiltisti pinoissaan aattoiltaa ja pukkia tietenkin! Heti joulukuun ekana päivänä leivoimme lasten kanssa pipareita ja tähtitorttuja. Isomummolle lähti paketillinen tähtitorttuja tehtynä vauvan luumusoseeseen, sokeriton kun on diabeetikon valinta. Ihanan jouluinen tuoksu tuli heti huusholliin. Vielä keretään leipomaan uudestaan ja piparinmakuiset muffinssit on ehdottomasti kokeiltava lasten kanssa toteuttaa.

Lasten kauan odottama lumikin on ehtinyt jo lähteä ja neulomani kauluri jää nyt sitten odottelemaan uusia pulkkakelejä. Kylläpä tuntui palmikoiden teko jostain syystä kestävän, mutta lopputulos oli mielestäni todella kaunis ja käyttäjä ihan innoissaan. Kuuluisa "minkä minä saan?" kuului heti pikkusiskon suusta, joten kauluri toisella ohjeella on heti otettu työn alle.

2121033.jpg

Malli: Koko perheen palmikkokaulurit Ulla 03/08
Lanka ja menekki: 7veikka Polkka 82g
Puikot: 3½ pyörö ja 8mm päättelyssä
Muuta: Tykkään kovasti ja lämmittää ihanasta varmasti myös hartioita! Lanka sopii tähän minusta ihanasti!

2121028.jpg

Mies on myös ollut ahkerana autotallissa ja yhteisvoimin saajansa kanssa on tätä maalattu - milläpä muulla kuin tytön lempivärillä PUNAISELLA! Ihana sydänkuvio selkänojassa on mun mieleen! Nyt tulee Joulu keikkuen meille ; ) Pikkusisko on jo värinsä valinnut, joten autotallista kuullaan jälleen sahaamisen, hiomisen ja ruuvaamisen ääniä lähiaikoina!

2121032.jpg

Niin ja tulihan sitä itsekin vanhettua taasen vuodella marraskuun lopulla ja Tuija minua lahjoi näillä ihanuuksilla

2121037.jpg

Just niin mun väri eli Polkkaa vihreenä. Ihanat sukat ja kovassa käytössä, kiitos vielä kertaalleen!