Toinen viikko nyt painonpudotusta takana. En ole riutunut, mutta olen jälleen zoomannut mitä lautaselle laitan ja millasia annoksia kiskon. Joka aterialle on tullut kunnon annos joko salaattia tai sitten vaan pilkottuja vihanneksia. Hampurilaiset ja pizza eivät ole kuuluneet ruokavalioon pikaruokaloista tilattuna, mutta keskiviikon kunniaksi tein ite jauhelihapizzan johon tuli hirvee määrä tomaattia, oliiveja ja ananasta ja normaalia vähemmän juustoa. Suklaa ja namit oon jättänyt pois kokonaan.

Ja mitä vaaka sanoo? Aamupaino 78kg (JEEEEEE!!!!) eli lähtenyt taasen -2 kg, vaaka voi toki näyttää illalla ihan eri lukemaa, mutten taida edes viittiä nousta vaa'alle illalla. Muutenkin vaaka pysyy rauhassa nurkassaan - en siinä koko aikaa ramppaa! Älä sinäkään!

Vaunulenkit on pidentyneet ja tahti kiihtynyt. Iltasella teen kyykkyjä ja vatsalihaksia. Tunne on otta vatsanahka olisi mennyt kasaanpäin. Hyvä fiilis. Tästä on kiva jatkaa, vaikka tiedostankin että takapakkejakin varmasti on luvassa onhan suuria juhlia tulossa kuten isänpäivä herkkulounaineen, pikkujoulut kaikkine herkkuineen puhumattakaan Joulusta ja sen jälkeisistä päivistä jolloin ruokaa tulee syötyä eri tahoilla vatsanahka venyen!