Johan sai pikkusiskokin oman kaulurin ja se on ollut käytössä jo pidempäänkin, mutta kuvaaminen on kestänyt. Otin tässä vielä tommoisen yhteiskuvan isosiskonkin kaulurista joka valmistui siis jo aiemmin kun jotenkin se palmikkokuvio ei auennut tuosta aiemmast kuvasta niin hyvin, liekkö tästäkään...

2144875.jpg

Erinin kauluri Unikko, Ulla 03/07 kuvassa etualalla
Lanka 7veikka Polkka ja 78g
Puikot 3½, päättelyssä 8 halko

Kävin lukee koneelta ohjeen aloitusiltana ja surauttelin pyöröllä tehden ton joustinneuleen ja rupesin sitten näkömuistista neuloo ohjetta. Aloitin ensinnäkin ihan väärin kahdella aina oikein kerroksella, sitten 3o,3n joita tein 6krs, joten ohje on sovellettu sitten niin että lisäykset on tehty heti tuohon oikein jousteeseen ohjeen mukaan. Väliäkö nyt tuolla, mutta ihan turhaan tein 6 kerrosta tuota 3o,3n joustinta. Ei se käytännössä haittaa eikä kauluri pussita. Nopeempi oli tämä tehdä kuin tuo palmikkomalli, tässähän vaan sai surautella menemään!

Ovat olleet molemmat käytössä tiuhaan ja just passelit ohuemman pipon kanssa kauppamatkoilla ettei kylmä tuuli käy kaulaan. Silti meillä yskitään, saisi tauti jo hellittää!