Ristipistoilla vuosi aloitettiin, mutta on vielä hys hys materiaalia jonkin aikaa, 6g kartutti kumminkin tän vuoden langankulutussaldoa ; ) Puikoille pomppasi heti perään huivi syntymäpäivälahjaksi ja Lankakomeron Kevätpäiväntasaushuivin eka vihjekin polttelee jo kamalasti hyppysiä, toisen vihjeen ilmestyessä tänään!

Vernelle pitäisi tehdä pikapikaa olkainhousut. Meillä on meneillään saunarempan viimeisimmät vaiheet ja voitte arvata millaiset on herran vaatteet kun saumauspölyä on JOKA paikassa vaikka imuroit ja luuttuut kuinka! Samalla lisäisi parkettikiituriimme vauhtia, pitäisi lämpimänä ja suojaisi vaatetusta eli kunnon rymyhousut kotikäyttöön ois siis suunnitteilla. Novitan muutamaa ohjetta olen silmäillyt ja vähän modaamalla tulee varmasti kelvot pöpät! Eli onko tämä nyt sitä startiittia sitten?

Ristipistot rupes syyhyttää oikein urakalla, varsinkin kun sain tuon lahjatyön valmiiksi, miettiessäni uuden kodin sisustusta. Tekisi mieli tehä tuon Turva-taulun (Hellyys-nimellä Kirjokkaassa) rinnalle nämä kaksi taulua. Mulla kun vaan tuppaa olemaan tota kangasta ja muliinilankoja niin rutosti etten tohtisi pakettia ostaa... Niinpä kyselenkin joskos mua onnaisi tämän kautta. Eli joskos sinulta löytyisi näitä malleja kotoa joista haluisit korvausta vastaan luopua?

Aattelin että noista saisi ihanan herkän kuvasarjan esim makkariimme jossa tuo rantatyö kuvaisi toisemme löytämistä, naimisiin menoa ja sen molemmin puolin oisi sekä mies että nainen pitämässä lasta syleilyssään kuvaamassa vanhempien rakkautta näihin meijän pieniin ihmisiin! Jos siis malli sulla roikkuu vapaana niin tarjoa! Yhteystiedot löytyy palkista.... jonka näköjään vuodatuksen uudistus syönyt. No lisään sen sinne! Tai jos paketti roikkuu tarpeettomana niin saa sitäkin tarjota!