Työnnän vaunuja hymyn kare suupielessä. Vastaan tulee tutulla lenkillä, joita en ole nähnyt reitin varrella yli 6kk. Vantaan Sanomissa Martinlaakson uimahallin alakerrassa olevan kuntosalin pitäjä joka joutuu pitää ovet säpissä mittavien kosteusvaurioiden vuoksi toteaa, että taloudelliset menetykset ovat mittavat - nyt eletään parasta sesonkia! Totta. Kuinka moni meistäkin lupasi taas rakettien paukkeessa, että nyt saa kilot kyytiä? Ootellaanpa tonne helmikuun loppuun ja voin lyödä pääni pantiksi että olen lenkillämme ainut viilettäjä - vaunuilla tai ilman!

Eipä silti, ei oma laarditilanteenikaan yhtään minua naurata! Hyvin alkuun lähteneet kilot ovat osittain salaa hiipineet takaisin. Vaaka näyttää miehen syntymävuotta eli huippulukemista ollaan otettu takapakkia pari kiloa. Torstaina jumppasin tehokkaampaa rasvanpoltto-ohjelmaa, aiemmasta viisastuneena, sen lyhyemmän 35minuutin version. Kyllä siinäkin hiki tuli ja lihakset tuli kipeeksi, joten jauhetaan sitä nyt sitten kunnes tuntuu, että lisää rasitusta pitää saada. Meinasin huomenna jumpata ja varasin jo mieheltä ajan tohon jumppaan niin että kattoo tyttöjä, mutta huomasinkin, että huomenna 10.30 oliko se nyt TV2 tulee reisijumppaa puoli tuntia, joten se syrjäyttää nyt DVDni.

Vauvalehteäkin ehdin vihdoin selaamaan. Ja mitäpä pläjähti päin näköä sisäsivuilta. Ihan vaan tiedoksi kaikille kotiäideille joiden on vaikea päästä ilta-aikoihin painottuviin ohjattuihin jumppiin (miksi muuten aina parhaat rasvanpoltto, vatsa-reisi-pakara ja bodypumpit onkin aina alkamassa 19.30 tai 20.00???? jolloin on lasten iltatoimien aika!!!!!?????), että viikolla 3, tammikuun 16. alkaen Urheilukanava alkaa suoltaa meille ohjelmaa:

Ti 13.30-14 Svoli Perheliikunta lapsi-vanhempi jumppaa

Ke 18.-18.30 Svoli Kuntojumppa, kiinteyttä keholle

To 12.30-13 Svoli kuntojumppa, hyvinvointia niskalle ja selälle (tämähän mahtava myös neuloja- ja ristipistoilijasiskoille!)

Su 9.30-10 Svoli kuntojumppa, vetreyttä venytyksellä

Arvatkaa siis vaan kuka meinaa jumppasarjat kattoa???? Ja kuka vielä väittää ettei kotiäiti pysty jumppaamaan?