Poutuksi mieheni ristimä ylimääräis vararengas vyötäröllä on muuntunut minun suussani milloin rölläkäksi, syödyksi kellukerenkaaksi tai lörtsyksi. Nyt kun Lordi tahkoo maailmalla rahaa hirviömaskeineen ja Lordi tuotteisiin törmää limuhyllyllä yms naurahdin minä keksimälleni ylimääräismassani lisänimelle Loordi-Laardi. Kaverini kanssa naurettiin, että tällä tuotenimellä olisi ihan markkinarakokin olemassa - ihme ettei mikään margariinivalmistaja ole moiseen syöttiin jo tarttunut! Hupimielessä sitä ainakin voisi koittaa!  Tuntuu noita lempinimiä siis ilmaantuvan melkoisesti oli "lapsi" rakas tai vähemmän rakas kuten tässä tapauksessa. Päätös kuitenkin pitää ja Loordi-Laardi saa lanteiltani nyt lähteä ja muuttaa vaikka naapuriin lämmittämään!

Eka viikko on painonpudotusta nyt takana. Ihan kivasti mennyt enkä ole kitunut nälkäkuoleman partaalla eikä jääkaappiin ole ollut tarvetta kietoa kettinkiä tai miehen koodaamaa kassakaappityyppistä numerosarjalukkoa. En käytä mitään tiettyä ruokavaliota tai riudu jollain neste/kaalikeitto tms -kuurilla. Pyrin syömään terveellisemmin lisäämällä rutkasti kasviksia ja hedelmiä. Olen korvannut vaalean leivän kokonaan tummalla leivällä, rasvaa en ole koskaan käyttänytkään mutta pidän kermajuustoista joten kehon tarvitsema rasva tulee niistä. Juon mineraalivettä ja muutenkin nesteitä. Limut on jääneet kokonaan pois enkä ole kurvannut ostoskärryillä pulla/kääretorttu osastolle.

Hyvä on myönnetään, namiin sorruin kahdesti tällä viikolla. En vaan voinut vastustaa keittiössä lasivitriinistä pilkottavia oranssipaperisia Mars-tyyppisiä suklaapatukoita. Vielä niitä on siellä pinossa 5kpl mutta sen jälkeen niitä ei laihdutuskuurin aikana osteta kiusoittelemaan. Mieheni sanoi että ihan sama mitä syöt, täytyyhän välillä itseään palkita, lisäät sitten liikuntaa.

Tänään olin vaunuilla 6km reippaalla kävelylenkillä. Päivittäin lenkittelemme muutenkin, mutta sen verta hyvää tuo pitkä lenkki lasten päiväunien aikana teki, että taidan ottaa sen tavaksi. Mieli tekisi kirmata vaikka joka päivä, mutta taidetaan olla säiden armoilla. Olen myös miettinyt, että iltasella voisi lähteä ihan yksikseen sauvakävelemään, koska kieltämättä koiran kanssa lenkkeilly on aika tehotonta kun nokka haistaa taas joka lumikökkäreessä juoksuisen nartun tuoksun - huoh! Muutenkin reipas lenkkeily chihuahuan kanssa näin pakkaskeleillä  alkaa olla aika mahdotonta. Ellet tietysti välttämättä tahdo kantaa koiraa takkisi sisällä vähän väliä!

Vaaka kertoi tänään lukemaksi 80kg eli tekisi -2kg viikon takaiseen punnitukseen. Nesteytys, syönti yms toki vaikuttaa aina painoon melkoisesti ja manuaalivaaka voi muutenkin heittää, mutta vielä en hihku kovasti vaikka painoa on pudonnutkin viikkotahtitavoitteen mukaisesti. Tulevat viikot näyttää ollaanko oikeesti menossa oikeeseen suuntaan painon kanssa. Ensi viikkoon siis näillä eväillä!