Reisijumppa on jumpattu tunnin vaunulenkin päätteeksi. Jos ei rupee kohta vaa'an viisari vapisemaan alaspäin niin johan on kumma!

Uusin valmistunut neulonta on tässä- olkaapas hyvä!

342934.jpg

Malli on oma, lankana Novita Wool neliraita. Lanka oli suht ohutta ja tein pöljänä vain yksinkertaisena. Niinpä malli eli tekemisen myötä, joustinneuleesta tehtin tuplapitkä että saadaan se kaulaan paksummaksi ja rinnuksen kuvi vaihtui "nurinpäin joka minusta näytti näin kauniimmalta. Lanka oli ehkä pienoinen pettymys. Olin jotenkin kuvitellut sen olevan pätkävärjätty, eli oisi tullut kirjavampi, mutta nyt tulikin raitaa ja minusta aika leveetäkin sellaista. Toki langan nimikin jo sanoo neliRAITA mutta kun on pöljä niin on pöljä, ei sille mitään voi!

Idea lähti siitä, että usein ei jakseta isompaa mimmiä varsinkaan pukea toppahaalareihin ja releihin kauppa- tai kyläreissulle joilla ulkona ollaan maksimissaan 3 minuuttia. Toppatakki, sukkahousut ja paksummat housut on yleensä se asuste jolla liikkeelle lähetään ettei pieni ihminen hikeenny toppatamineissa turvaistuimeen tallista otetusta autossa. Vetoketjun avaaminen on kivointa mitä voi olla joten kurkku on aina paljaana vaan ei enää! Tekijä on tyytyväinen ja niin näyttää olevan käyttäjäkin. Tuli kerralla sopiva!