Tämä on minun kolmas äitienpäiväni ja katsokaapas mitä ihanaa sain lahjaksi!

1547675.jpg

Laatikko on hankittu kukkakaupasta ja omenoita sillä on varmasti kuljetettu kauppoihin. Niin ihana, just meijän tyylinen juttu. AIVAN IHANA! Tuon voi vaikka heittä Jamie Oliverin tapaan pihanurmelle pystyasentoon, leikkuulauta päälle, pilkkoa aineikset ja loihtia kesäkeittiössä herkkuja jos jonkinmoisia! Laatikko pääsi ensi alkuun toiseen virkatehtäväänsä. Takan päällä se saa säilyttää lemppari ruokakirjojamme!

1547680.jpg

Ilta-auringossa vastaani vastaleikatulla nurmella tuli tämmöinen pilkullinen perhe. Näitä väsäsimme mummille, mummalle ja iso-mummolle äitienpäivälahjaksi kera 3v ja 1v10kk tyttäreni kanssa. Ekoista pilkuista tuli sangen suuria, mutta pian vanhempi prinsessani oppi että vähemmän on kaunista. Tytöt ovat maalanneet ihan itse kivet punaisiksi ja Julia toteutti pisteet Erinin ollessa päiväunilla.

Tässä nämä ihanat maalajani työn touhussa. Näiden kuvien myötä HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!

1547689.jpg

Käsityösaralla valmista on syntynyt useampiakin. Ovat vaan vielä hys hys juttuja, mutta paljastuvat toivottavasti pian! SSS-huivikin on valmis ollut jo pitkään, mutta voi miksi mulla aina pingotus kestää? Juhliinkin, joihin huivin tarkoitin, kun on vielä aikaa, niin kait sitä pitää  mun luonteella venyttää pingotusta viimeiseen iltaan....