Tänään en sitten itse kuitenkaan päässyt Muorin Markkinoille myymään. Miehelle pukkasi yövuoroja sekä mielenkiintoinen yhdistelmä ilta+yövuoro putkeen tähän samaan saumaan, joten jäin suosiolla lasten kanssa kotiin. Onhan se vaikea saada pahimmassa vierastusiässä olevaa pienempää neitiämme kenellekkään hoitoon klo 8-n16.

Seitsemästä työstä uuteen kotiin pääsi kaksi: kehystetty talviasetelma sekä kehystämätön sinisävyinen penkki(kuvat jo aiemmin). Kaikenkaikkiaan kokemus sinällään nuo markkinat, mutta ei ehkä ristipistojen loppusijoituskohde ; ) Kovasti oli kuulemma töitä hiplattu ja ihasteltu, eräs nainen oli jopa ottanut yhteystietoni myöhempiä ostoaikeitaan varten -poikiiko se sitten mitään, onkin sitten jo toinen juttu... Olisi ihana keksiä jokin tällänen harrastukseen liittyvä tienaustapa jota sitten jatkokehittää tulevia aikoja aatellen kun lapset isompia,mutta antaa ajatuksen muhia.

Tosiaan joulukuukin pyörähti käyntiin todella talvisissa tunnelmissa. Näkisittepä esikoisen silmien loistetta kun joulukalenterin luukkuja avataan. Ensin avattiin suklaakalenteri. Hieman arastellen maistettiin luukun lahjapakettikuvioista suklaata, hanakasti käytiin seuraavan kuvakalenterin kimppuun jonka joulukuusen koristepallon kuva toi niin pettyneen ja hämmästyneen ilmeen lapsen kasvoille kuin vain kuvitella saattaa. Onneksi toinen suklaakalenteri pelasti päivän suuremmilta murheilta ja pettymysitkuilta. Vielä kun saisi lapsen sisäistämään, että avataan ne muut luukut sitten vasta tulevina päivinä....