Ystäväni Hanne on ihastellut kummityttönsä Erinin rose-hattua jo kauan ja nyt kun hänen kaverilleen syntyi ennen vuoden vaihdetta poika lähti Saksaan myös poikavärinen rose-hattu. Koska värien valinta oli kahden vaiheilla tein hänelle molemmat vaihtoehdot jotta se helpottaisi valintaa.

Tässäpä Baby born toimii mallina sini-vihreälle (farkku-khaki) ja sini-beigelle (farkku-beige) hatulle. Harmi ettei värikartassa enää ole vaaleansinistä väriä - se sopisi vaaleanpunaisen parina pieniin päihin. Aiemminhan sitä on ollut tarjolla, koska ohjeessakin mainitaan vaaleansininen värikoodi jota ei ole enää olemassakaan....

1233865.jpg

1233859.jpg

No auttoiko valintaan? Tulos oli että hän otti molemmat - jääkööt toinen jemmaan! En itsekään tuosta osaisi valita kumman ottaisin. Beigellä hattu on ihanan raikas ja tuo mieleeni Reiman värivalinnat ja vihreällä hattu on selkeä mustikka tai sinivuokko. Vaikeeta on!

Hatut valmistui ohjeen mukaisesti ja painoa kertyi yhteensä 98g. Tehtiin tarkoituksella vähän isommat hatut että on sitten ensi kesänä pojan päähän sopiva!

Tämä on NIIIIIN ihana hattumalli ja ensi kesäksi pitää omille tytöille tehdä isommat versiot. Värien valinta on ehkä mullakin vaikeaa, Tenneseestä kun löytyy mielestäni niin kauniita värejä.