Tämä ainakin marssiin aurinkoista tietä eteenpäin! Liekkö nuo ruskeat sävyt nimenomaan peräisin auringon säteistä, mutta yllättävän ruskeaksi norsuni mielestäni jäi. Mallikuvaa kun katson näyttää hivenen harmaammalta, mutta näin ne joskus tekee silmille tepposia = )

Pistelyaika on nyt 14h 30 minuuttia joka koostuu kuuden päivän päiväunien aikaisesta pistelystä. Kuten norsusta vielä huomaa yksi väri uupuu joka on Bastineistakin tuttu 612. Nyt sitä ei voi korvata aiemmin käyttämälläni lähellä väriä olevalla ruskealla, koska se on norsussa jo eri symbolilla käytössä.

462169.jpg

Silmien jälkipistot oli hassusti samalla värillä kuin itse silmä, mutta kait yhteensä neljällä säikeellä tehty silmä sitten kumminkin erottuu. Luulin automaattisesti että jälkipisto ois mustalla jotta erottuisi. Ensimmäinen kerta minulle että jälkipisto tehdään samalla värillä ja samalla säiemäärällä....

Norsu jää nyt lepäämään laatikkoon oottamaan tuota puuttuvaa tokkaa ja nyt teen loppuun Turva työn muutamat pistot jotka jäi roikkumaan kun siitäkin väri loppui. Ostin tokan kylläkin jo tammikuussa, mutta sitten tuli pipoviikot ja lankahamsterikuukausi niin en ristipistoihin koskenutkaan!