Kaksi ekaa ruutua neulottu ja päätelty. Nämä siis pieni murto-osa tulevia joululahjoja eli näitä tabletteja tullaan näkemään jatkossakin blogissani, koittakaa olla hermostumatta = )

Mietin myös joskos huovutuksen jälkeen mallailisin samankokoiset parit kaitaliinaksi, olisiko niillä silloin enempi käyttöä joulukattauksen kanssa tai Joulun välipäivinä kun vieraita ei niin paljoa ole, mutta ruokapöydällä olisi nämä ja kynttilät? Vihreä-punainen tuli korvaamaan puna-valkoista kun valkoinen oli lähes tulkoon loppu kauppojen hyllyiltä, kuten aiemmassa postauksessa kerroin.

Ekaa tablettia tehdessä 5 lankakerää meni täysin solmuun varmaan neljästi. Toisen kanssa olin viisaampi ja pidin lankarullat visusti järjestyksessä persaukseni vieressä vailla solmuilua. Huopanenhan kivasti irrottaa hankautuessaan sellasta jännää nukkaa ja kun kaksi - puhumattakaan viisi- Huopaslankaa osuu yhteen on köntsä selvä. Varsinaista solmua ei siis tullut, mutta nukkahahtuvapallo joka tiukasti kuristuu kaikkien lankojen ympäri.

Nyt pelottaa se miten käy pesukoneessa kun reunukset jo näinkin paljon rullaantuvat. Pelkään, että näin rullalla ollessaan huovuttavatkin tähän asentoon tai mitä jos keksivät pompata sydänkuvion päälle ja kiinnittyä siihen.... Näihin tasojuttuihinhan ei tule koneeseen kaveriksi mitään muovia joka suoristas neulomusta. Täytyy varmaan vaan tyytyä laittamaan ruudut painojen alle ja sitten vaan luottaa ettei havereita tapahdu.

380367.jpg

Malli Novita Talvi 2006 värimuunnoksella.
Puikot 6
Lankaa kului käsittämättömästi juuri ohjeen kulungin verran eli 150g per ruutu. Näin ollen 300g kartuttaa Lankahamsterit 6 ryhmän saldoa = )