Laskiainen vei meidät kauas puikkojen luota. Oli ihana vaan olla ja leipoa tyttöjen kanssa pullaa jota tulee tehtyä ihan turhan harvoin. Toisaalta se on varmaan vyötärön onni, koska Mies ei juurikaan makeeta syö. Jopa 8kk kuopuksemme sekoitteli taikinaa hymyssä suin isosiskon näytettyä mallia. Hyviä pullia tuli, vaikka keittiö olikin melkoisessa siivossa urakan jälkeen. Tytöillä ei riittänyt kärsivällisyys pullien pyörittelyyn, mutta taikinahan se on se kaiken a ja o = )

Sydänten tekeminen alkaa tuntua jo melko puurtamiselta ja todelliselta tekemisen meiningiltä. Onhan noita tahkottu jo 10 kpl, joista kyllä osaan olla kiitollinen Joulun lähestyessä! Olen miettinyt korvaavia vaihtoehtoja jotka ois näin helppoja ja yksinkertaisia tehä. Huopasen vyötteen lapanen ohje on luettu varmaan miljoona kertaa sydämiä tehdessä. Lapasten teko on mulle kyllä niin vierasta hommaa, että en tiedä ryhtyisinkö hommaan, vaikka lankakulutus näyttäisi olevan samaa luokkaa. Tai sitten innostun viimeisen viikon kunniaksi? Jää nähtäväksi!

Joka tapauksessa sydäntehtaalta on taas linjan päähän päässyt ja tarkastuspisteen läpäissyt kaksi sydäntä. Tälläisellä ilmalla kelpaa paistatella päivää sohvan selustalla!

406678.jpg