..toinen oli musta ja toinen harmaa...

Ihan näin metsään ei mene mun "kaksos" kevätpäiväntasausKAL-huivit, mutta melkoinen ero noissa kahdessa toki on! Toinen on neulottu merinosilkillä (1400m/100g) ja toinen virolaisella villalla ?m/100g)

Neljäs vihje on nyt selätetty! Koska tiedän, että sininen lanka loppuu ennenkuin päästään lähellekään kevätpäiväntausausta, muokkasin ohjetta neulomalla mallikerran vain kertaalleen läpi. Ruskea noudattaa orjallisesti pitsihuivin ohjeistusta.

Kokoeron helpottamiseksi mainittakoot että kolmosvihjeen "timantti"/vinoneliö on ruskeassa 2,5x2,5cm kun se sinisessä on 5x5cm. Voisiko sanoa että toinen huivi on toista puolet pienempi?

Vaikka 2mm puikot on mulle kuin hammastikut totutusta puikkokoosta ja lanka killerin ohutta, täytyy myöntää että oikein nautin sen neulomisesta! Alkuun lanka hirvittää, mutta kun siihen pääsee sisään vie se sinut mennessään kuin jalkojen alta kiskaistu matto! Siinä sitä pökertyneenä jää kattomaan että taas sitä vihjettä vietiin! Ja kyllä muuten tuntuu 5mm pyörö ja virolainen lanka kuin halolta ja mattokuteelta tuon ihanaisen silkinpehmeyden jälkeen. Viitos vihjettä jäädään siis nyt oottelemaan. Sillä välin äkkiä pistelemään ristipistoja, että saadaan sekin työ etenemään. On tää kolmen samanaikaisen työn hallinta melkoista sähellystä Nauru