Viikonloppu meni ihastellessa ihania Volkkareita Himoksella! Paikalla kävi kuhina varsinkin lauantaina jolloin varmaan jämsäläisetkin lähti meitä katsastamaan. Remu kiipesi kannujen taakse ja antoi paukuttaa lauantai iltana. Lyhyestä virsi kaunis: kivaa oli! Lapset olivat olleet kiltisti mummin kanssa eikä mummikaan vaikuttanut kovin väsyneeltä, joten mahollisuudet revanssiin on varmaan jossain vaiheessa olemassa ; )

Vihreä virolainen (n 300g) keriytyi isoksi kaalinpääpalloksi mökillä ja itselle tuleva minttumaari-huivi lähti alkuun. Hirmuisesti ei malttanut neuloa, kun koko ajan pyörittiin autojen ympärillä mutta kotimatkalla neuloin puolet matkasta ja plakkarissa on nyt I kaaviota 4 mallikertaa.

Tyhjin käsin ei täytynyt äitini lasten vaihtimisesta lähteä vaan mukaansa sai tämän

759858.jpg

Malli: Minttumaari-huivi
Puikot 5mm pyöröt, päättelyssä 8mm halko
Lanka Novita Wool, farkunsininen noin 180g
Siipien väli 166cm neulottuna ohjeen mukaan

Niin ihana huivi, että tosiaan heti rupesin itelleni samanlaista tekemään. Virolainen on ainakin minun puikoillani hivenen tahmeampaa joten homma on vähän hitaammanlaista, mutta hitaasti hyvä tulee. Väri on kuitenkin niin mahtava että vaan odotan kunhan saan huivia pidemmälle tehtyä. Tarkoituksena olisi tehä itelle hivenen isompi huivi.

Aiju haastoi minut tähän: "Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.

Mistä ne ovat peräisin?
Mikä on niiden tarina?
Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?
Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

Rimakauhua ja rakkautta nimen keksin ihan siitä että käsitöihin minulla liittyy sekä rimakauhua että rakkautta - pelkoa mallien aloittamiseen varsinkin neulonnan saralla joka on minulle niin uutta, ristipistojen jälkipistojen kimppuun käymisen tuskaa- kaikki tyynni kuitenkin isolla innolla ja rakkaudella toteutettuna. Käsityöt on minulle harrastus joka on hyvin rakas. Blogissa vilisee myös aika ajoin myös muita rakkauteni kohteita; lapsia, koira, muut harrastukset. Lisäksi samanniminen sarja kuuluu ehdottomiin lemppareihini! Nimimerkki on niinkin yksinkertainen kuin nimestäni ja sukunimestäni muotoutuva monitarkoituksellinen SatuA.

Olen niin huono haastamaan ketään, joten tämän saa tästä napata ken haluaapi!