Lintuja on nyt syntynyt tiheeseen tahtiin. Mallista on selkeesti pistelty reilusti yli puolet koska keskivaihe on orrella istuvan talitintin nokassa ja alapuolelle ei oikeastaan enää tule kuin tuo kyseinen orsi, talipallo lintuineen ja terhoja (?) sekä reunanauha. Uskoisin että ainakin puolet ellei ylikin on tehty.

521886.jpg

Osa jälkipistoista uupuu vielä talitintista. Teen ne kun jalkojen aluekin on valmis kun tulevat samalla värillä.

Tahti on hivenen hidastunut. Ilmat on olleet niin ihania ettei sisällä ole viitsinyt kökkiä ja suvussa kevät on lasten syntymäjuhlaa, joten synttäreillä saa rampata joka viikonloppu = ) Voihan pihallakin toki pistellä, mutta malli on sen verta levällään tällä hetkellä että puhurimaisesti kiusoitteleva tuuli lennättäisi sitä miten sattuu jolloin symbolien seuraaminen olisi hirmu työlästä. Selityshän se on tuokin = ) Meillä on myös hirveesti siitepölyä oikeestaan keväästä kesään joten siksikään en ole kovin innostunut viemään töitä ulos. Allerginen en ole, mutta jotenkin töihin tulee sellanen tahmanen tuntu vaikka pääsääntöisesti pesen aina valmiit työni.

Uusi malli jo polttelee käsissä - sekin Bastinia. Inhokki osastolta löytyy sitten Hummelin koulupojan teko, jonka olen perinteisesti tehnyt koulutiensä aloittavalle lapsesolle. Jotenkin vaan aidalle pistely ei houkuta, mutta olen päättänyt, että kaikki saa samanlaiset työt ja näin saan myös joskus tilaamani 2m aidapätkän hävitettyä. Mies tokaisi minulle, että mikset tee varastoon samantien kummipojallemmekin kyseistä mallia (nuori mies täytti juuri 3v että aikaa vielä ois...) ja täytyy miettiä ryhtyisinkö moiseen - kamala ajatella pistellä kahta samanlaista työtä peräjälkeen (vaihdan värit toiseen tosin, mutta molemmat on tosiaan poikia) aidalle, mutta olisipa sitten tullut tehdyksi edessä oleva homma. Onhan ne ihania sitten kehystettynä ja lapset ja heidän vanhemmat on niistä tykänneet hirveesti, mutta jotenkin veri vetää noihin Bastinin juttuihin ettei millään raaskis. Ajatus myös siitä, että pistelen viimeisen viikon ennne koulun alkua silmät ristissä ko työtä ei myöskään innosta, joten jossain vaiheessa siihenkin on tartuttava. Onko muille lohduttavia samankaltaisia projekteja jotka on kiva antaa, mutta nihkee tehdä?