Tuplakiesithän meille ostettiin kun Erin syntyi Julian ollessa vajaa 1v2kk. Kun viime syksynä työntelin tyhjiä kärryjä kapean hiekkatiemme reunalla maha pystyssä vahtien kahta ryntäilevää termiittiä etteivät ne jää 30km/h rajoituksesta piittaamattomien hevostallilaisten autojen alle ja sumpliessani yhdellä kädellä pienen poukkoilevan chihuahuan taluttimen kanssa, totesin että nyt nää lähtee myyntiin. Kun Verne syntyi toukokuun lopulla alkoi neitejämme harmittamaan miksi kävelylenkille lähtiessämme vain Verne sai köllötellä yksöisvaunuissa ja heidän piti kävellä. Tuloksena kaksi kiukuttelevaa ipanaa makaamassa suvereenisti pitkin pituuttaan pyörätiellä, uhmainen 2v mankumassa isänsä syliin ja superlyhyet lenkit vanhempien pinnaa venyttäen...

Huuto.net avuksi ja kattelin sieltä sopivia vaihdokkeja. Monet hyvät tuplamatkarattaat meni ohi suun kun pidin itsepintaisesti kiinni asettamastani eurorajasta mitä kärryistä olin valmis pulittamaan - mieheni "kuinka kauan noillekaan olisi käyttöä?" kyselyt mielessä kummitellen. Marmatin asiasta anopilleni ja appiukolleni, että kaipaan kunnon kävelylenkkejä vaunujen kanssa joita teimme tuplakärryillä tyttöjen kera, mutta milläs lähet nyt kun saat alkaa 300m jälkeen kantamaan toista tenavaa ja olet jo siihen asti kuunnellut parkumista??? Appiukko kysäisi sitten että kelpaisiko hänen miehelleni ja hänen kaksoissisarelleen tekemät kulkupelit? Sanoin että ilomielin ja katsokaa mitä sain! PIMP MY STROLLERS!!!!!

1837346.jpg

Nämä siis vuosimallia 1977-78!

1837349.jpg

1837351.jpg

1837352.jpg

Aivan ihanat, über tyylikkäät yksöisvaunuista tuunatut tuplakiesit. Anoppi on verhoillut penkit ajan mukaisella plyyssisamettikohokuvio peitteellä, muistan samantyylisen kuvion, materiaalin ja pehmeyden oman huoneeni vuoteen päällisestä, tosin tummanruskeana.

1837343.jpg

Ekaa kertaa lähtiessämme lenkille näiden kanssa oli tytöt pelkkää hymyä ja naurun kiherrystä - ovat sitä tosin vieläkin. Saimme myös ohiajavilta melkoisia katseita ja hymyjä. Nämä on niin tukevat, että näillä uskaltaa lähteä 2v ja 3v kyydissä bussilla vaikka Helsinkiin vauveli rintarepussa - olisiko sateenvarjorattailla moinen onnistunutkaan??? Tuning clubit vaviskaa!