Kotiin kaipaa aina jotain kivaa pientä uutta. Parasta jos sillä on monta eri käyttötarkoitusta.

Mieheni ei olekaan pöllömpi puutyöhemmo- puusepän vikaa on ollut jo suvussakin. Ei siis ihme, että autotallista valmistui meille näin hieno sisustustuoli.

571021.jpg
Tuoli on tässä vielä petsaamaton. Raakalaudat on hiottu ja tuoli koeistuttu lapsosemme toimesta. Tuoli on siis miniatyyrituoli, lapselle juuri sopiva. Miksei tuolilla voisi pitää isoäidin vanhaa nallea, posliininukkea tai vaikka kukkia? Selkänojaakin voi varioida mielin määrin. Tämä tuoli toimi ensivedoksena tuolille, jonka mieheni teki  kaksospuolikkaalleen 30-vuotislahjaksi. Siitä tuli tällainen

571023.jpg
571022.jpg
Tuoli petsattiin mahongin väriseksi. Selkänojaan kaiverrettiin aurinko josta kaksossisar pitää - jos joskus tatuointi hänelle tulee on se myös aurinko, josta idea kaiverrukseen sitten lähti. Selkänojan takapuolella kaiverrettiin "muistolaatta" synttärien kunniaksi.

Tuoli on todella tukeva. Siinä istuu aikuinenkin. Meillä tuoli toimii makuuhuoneessa vaatepuun virassa johon voi laskostaa illalla nukkumaan mennessä päivän vaatteet. Lahjatuoli on eteisen piristeenä ja ahterin laskupaikkana kenkiä jalkaan laitettaessa.