No tehdään tietenkin LISÄÄ SYDÄMIÄ!!!!! Minkä sille mahtaa, että kun kyllästyin sydäntablettien tekoon (ja materiaali loppui jotka hamsterikuukaudelle vartavasten ostettu niihin -JIPPII) niin hetken mietittyäni aloin tehä näitä:

409992.jpg

Tässä makoilevat tumput, lapaset, vanttuut mitkä ikinä sitten ovatkaan ja edustavat ensimmäisiä tekemiäni tumppuja ikinä! Olen siis sangen tyytyväinen lopputulokseen. Ensin aattelin että kuinkakohan mamman käy, mutta yllättävän helpot ne oli tehdä! Tumppu päivässä tahti - illalla tein lasten nukahdettua kirjoneuleosuuden ja seuraavana päivänä päikkärien aikaan lopputumpun. Loppupäivä jäi ihanasti käytettäväksi suloisten lapsosteni kanssa! 

Löysin lisää Huopasta kaappeja kaivellessani ja miettiessäni mitä oikein seuraavaksi tekisin. Ja koska tumppujen ohje oli luettu jo ties kuinka monennen kerran päätin rohkeesti toteuttaa vyötteen ohjeen. Koska ohjeen pelkkää-samaa-väriä-koko-lapanen ei oikein minuun iskenyt korkkasin ties mihin lie projektiin ostamani Huopaskerät ja tässä tulos. Sydänkuvio löytyy Novitan Talvi 2006 lehdestä Valoanni pipon kohdalta. Ohjeesta poiketen tein nurjaa alkuun 2krs ja kuvion jälkeen samoin 2krs, koska minun kaikissa tumpuissa on ollut erikseen kuvio-osuus kuin korostettuna. Tiedä sitten miten moinen käyttäytyy pesukoneessa, mutta sekin nähdään pian!

Muisti palailee pätkittäin. Palataanpas noihin mystisiin Huopasiin. Olin ajatellut taannoin tehä Huopasesta kassin, johon oisin jostain ristipistolehdestä hahmotellut kuvion ja siksi mulla oli näitä keriä muutamat varastossa. Aattelin kait jotain tulppaanikuvioita noilla valkoinen-vihree-punainen väreillä toteuttaa, mutta pohjaväri jäi vähän epäselväksi. Ruskeitakin Huopasia kaapeista löytyy vielä.... Koska sankoja mulla ei kassiin ole edelleenkään - käynti Novitan myymälässä voisi auttaa - en siksi ruvennut nyt sitä tekemään vaan langat sai uuden elämän näin. Vielä korista pilkottaa muutama keränen Huopasta, joten saa nähä saako tumpelot kaveripariskunna rinnalleen?

Ruuhkaperjantaina sain oudoksuvia katseita Jumbon CMssä kun pistin tumput hedelmävaa'alle - suosin siksi hiljaisempaa lähikauppaa näihin puuhiin... Vaaka näytti 136g. Puikkoina 8 ja naisen koko.