Eipä näköjään tiennyt talitintti vanhaa kansanviisautta ettei munia kannata kaikkia laittaa samaan koriin. Siinä ne on nätisti somassa laatikossa kaikki tyynni. Liekkö naapurin visertäjä tai postinjakajakin ollut asialla kun yksi muna poikkeaa selkeesti sisaruksistaan, mutta jätetään se ruotiminen noille pyrstösulkien pöyhijoille!
228657.jpg
Yhdistin nämä kaksi mallia koska ne mielestäni sopivat hyvin yhteen. Lintu hakee "pesäänsä" pehmikkeeksi hevosenkarvoja ja nyppii irti muutaman harjaksenkin. Yksin olisivat minusta jääneet kaipaamaan jotain lisää. Munat ovat taustattomia lankapuutoksen vuoksi, josta kärsii myös lintu sekä nyt perin harvahapsinen harja. Jälkipistot jätin sovinnolla myöhemmäksi. Näköjään yksi lempiväreistä tuo 612-sävy suunnittelija Bastinille! Tuntuu, että nyt kun se puuttuu tulee joka mallissa sen symboli vastaan.

The Four Season mallista aattelin vielä tehdä perhoset (kenties kirjanmerkiksi) ja kastelukannun. Kahtotaan kumpaan tartun illan tullen. Perhosessa on paljon värivaihtoja kun taas kastelukannussa on paljon yksitoikkoista saman värin ajelua ees taas monta riviä.... Sormet himoaa jo mallia Spring in the garden ja sen yhdistelykuva-aiheita joita jo mietiskelen pururadallani.