190663.jpg

"Ensin meitä oli vaan Pequ ja mä…. " ja sitten aloimme toivoa että laulun sanojen mukaan siihen tulisi myös pari tyttöä…

 

En ole mikään puikkovirtuoosi, mutta törmäsin tähän Apupupu malliin, jonka totesin olevan jopa minulle tarpeeksi selkeesti selostettu, että ymmärtäisin. Normaalisti huokailen ihania villapaitoja ym villajuttuja, mutta jo pelkän sukan kaksinkertaisen kantapäänkin ohjeen lukeminen on mulle mission impossible ja siksipä villasukkamme ovatkin aina mallia yksinkertainen kantapää!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pistin linkin kaverilleni Tuijalle ja heitin, että miten on haastaisinko hänet puputalkoisiin! Asia jäi silloin siihen, mutta tiistaisessa "käsityötapaamisessamme", jossa työt oli kyllä esillä, mutta pistoakaan ei pistetty ristiin keskittyessämme taas syömiseen ja lasten kaitsemiseen (sai olla koko ajan tuomarina erimielisyyksissä ja vuoroin paijaamassa kuhmuja tai pahaa mieltä käsistä viedystä lelusta johtuen) Tuija otti asian uudelleen esille pistäen haasteen jälleen avoimeksi pöydälle.

 

Koska pukkityöni nyt on vihdoin valmis päätin että nytpä sitten aloitan pupun tekemisen! Ensin niitä syntyi yksi, sitten toinen ja innostuin – pupujen tapaan nämä tulevat lisääntymään rajusti = )

 

Jottei homma olisi aina niin puuduttavaa tein toisesta pupuJussin eli Jussi-paitaisen kaverin. Taakse tein myös töpöhännän joka mielestäni mallista puuttui!

 

190665.jpg

Tämä siis viikonlopun saldoa. Lisäksi syntyi kolme tilkkua jotka näkyy pupun alla. Sotkin sielläkin sileetä ja aina oikein ompeleita kun rupes saman jauhaminen kyllästyttämään. Toisen pupuista viimeistelin maanantain puolella, mutta menkööt viikonlopun piikkiin!