Muistattahan Pirtin Kehräämön ihanuuskassin jota esittelin aiemmin?

854334.jpg

Mitä tapahtuu kun yhdistetään paperikassillinen vyyhtejä ja kerimislaite?

864224.jpg

Keriä, keriä ja vielä kerran keriä! Keristä osa alkoi tosiaan puhumaan kun niitä käsittelin. Pellavan värinen ruskea tahtoo joskus tytöille kietaisumekoksi tai liivimekoksi, Haukku koirankarva-lampaanvilla 50/50 haluaa tytöille sukiksi ja lapasiksi, musta huiviksi, aiemmin saamani siniset Veli virolaiset huiveiksi ja vihreäkin tahtoi lahjasäkkiin huivin muodossa. Kuten huomaatte, ehdin jo hankkia kaveriltani hänenkin haalimansa vihreät yhteensä 300g vyyhdit oman 150g kaveriksi, sillä eihän yhdestä kerästä mitään valmista saa, olisihan se pitänyt tietää jo heti alkuunsa! Kerien alla jo valmistunut lahjahuivi vihreästä, mutta siitä lisää loppuviikosta.

Osa langoista pysyi vielä mykkänä. Tumma ruskea on vähän hakusessa tulisiko itselle huiviksi - huomaatteko mikä huivivimma mulla on päällä? Lanka jossa on vaalea ja harmaa "säie" samassa on taivaallisen pehmeää ja ihanaa käsitellä, ei vaan raukka tiedä miksi haluaa. Loppuvihreillekin on jo ajatus muhimassa pääkopan sisällä itselle lämmikkeeksi, mutta paljastan ajatuksen vasta jos sen toteutan ja siinä onnistun. Toki kunnon mörvelö voi pelastaa monen huonosti alkaneen päivän!

Olisipa päivässä monta tuntia lisää jolloin vain saisi neuloa. Ihme vimma mulla nyt tähän neulontaan. Ristipistoihin ei tee nyt yhtään mieli koskea - odotelkoot käsityökorin pohjalla lankojen alla,  joten taidan olla vahvassa nousuneulehumalassa ; )