Eilen nautimme Itäkeskuksessa Miehen kanssa kaksin. Jätimme tyttäret hoitoon isovanhemmille. Tarkoitus oli hankkia koko perheelle Jouluvaatteet ja käydä syömässä rauhassa - asia jota ei osaa edes arvostaa aikana ennen lapsia = )

Vaatteet löytyivät sangen helposti ja mukaan tarttui myös tietysti oma joululahja!

305284.jpg

Elikkäs 2 ruskeaa huopasta, 1 vihree huopanen ja 1 valkoinen huopanen, 3 kerää ihanan lämpöisen ruskean vivahteita omaavia Isoveli Coloureja sekä 2 Wool neliraitaa pinkki-persikkä värissä. Lisäksi paksumman puikot ja virkkuukoukku. Eikö olekin kumma, että teinivuosina ruskea oli niin out etten voinut pukea/pitää mitään missä oli vähänkään ruskeaa ja nyt ruskean sävyt vetää minua puoleensa kuin magneetti. Silloin ihmettelin miksi vanhemmat aina haluavat jotain tummanruskeaa, joten nyt vain myhäilen noille muistoille...

Isoveljestä olisi tarkoitus tehä mulle pipo ja kaulaliina vaunulenkeille, Woolista tytöille ponchot ja huopasesta extreme kokeiluna minulle olkalaukku. Ostin 6,5mm puikot tohon Huopaseen vaikka suositus on 8-10. Aattelin että tuleepi sitten tiiviimpi laukku, liekkö toimii tämä ajatus?

Minua himottaisi saada Huopasesta tuollainen IsoveliColourin tapainen väritys, mutta niin että langassa olisi selkee tumma ruskean sävy joka sitten vaalenee eli liukuvärjätty? Kysyin asiaa Novitalta ja se periaatteessa onnistuu, mutta ei he sitä mitenkään suosittele huopuuntumisriskin takia.

Joulun jälkeen olisi siis tarkoitus alkaa näitä ihanuuksia puikotella, joten silloin niistä sitten enemmän.