505308.jpg

Huh, hirvittävän huono kuva (kummaa ruudutustakin näyttää tulevan), mutta tarkoitus on vaan selventää miltä näyttää Bastin 30h pistelyn jälkeen. Panostetaan sitten kunnolla kuvaukseen kun työ on valmis. Täytyy tunnustaa että rupesi jo vähän harmittamaan kun en päässyt siirtämään q-snapseja nopeammin. Sen siitä saa kun tekee hirmuisia alueita yhdellä värillä valmiiksi- täyttelyihin kuluu hirmuinen aika!

Nyt kehykset on siirretty ylöspäin ja hivenen oikealle, jotta onnistun tekemään olkikaton yläosan lintuineen ja oikealla puolella olevan katon reunalla istuskelevan linnun. Kiertävää reunusta ei vielä tällä siirrolla onnistu tekemään, mutta tehdään sitä sitten kerralla työn keskikohdasta ylöspäin hevosenkenkämäisesti.

Linnut ovat nokkia ja jalkoja myöten valmiit (paitsi alimmat kaksi ilman jalkoja) jottei jälkipistot tunnu lopussa nihkeeltä. Ei noita jälkipistoja niin hirveesti tässä onneksi ole, mutta kaikki on pois lopusta mitä nyt jo teen ja tunnetustihan  mulla hyytyy koko innostus työhön kun jäljellä on enää jälkipistot. Näin tekemällä työ myös oikeasti on kyseiseltä alueelta valmis. Edelleen alareunan "Bastin" signeeraus mietityttää; pistelläkö se ohjetta orjallisesti noudattaen vai jätänkö pois. Omaa nimeäni en ainakaan noin isolla pistele.

Nyt on sitten tehty myös se Bastinin "tavaramerkki" eli tuo laskeutuva talitintti. Taitaa mennä lopulliset tunnit lähemmäs 80 tuntia koska vielä nysvätään olkikattoa ja plakkariin pläjähti jo 30h. Äkkiä se aika menee! Edelleen pistelyhimo on melkoinen vaikkakin tein itselleni lupauksen, katsellessani itseäni peilistä ja rälläkkämahan pistäessä törkeästi silmään, että uhraan pistelyajasta jatkossa kolmesti viikossa aikaa myös Rasvanpoltto DVD:lle. Johan on kumma jos ei makkara hävii! Näin ollen pistelyt ei jatkossa välttämättä edisty enää niin nopeasti kuin tähän saakka, mutta molempi parempi = )