Jälleen yksi viikko takana ja tunteja sain pisteltyä nyt 13h. Tavoitteeni oli saada keskiosa valmiiksi ja aloitella jotain muuta ja näin hyvin kävi

651684.jpg

.. tipu tuli oikeelle jo kokonaan valmiiksi, samoin teksti "in the garden" ja sen päälle pikkutirppa ja sain yli puolen välin ton alla olevan kukkalaatikonkin! Tässä vaiheessa keskimmäinen punainen kukka on taustakeltaisen osalta yli puoliksi tehty, muttei erotu kuvasta.

Keskiosan asetelman loppu meni nopeasti, olihan käytössä taas nuo ihanat vihreän sävyt. Tuohon kukkalaatikon yhteen kuvaan sitten tuhraantuikin taasen yllättävän paljon aikaa, noin 2h. Tuohon tekstiin sain pienen virheen jonka huomasin vasta kun olin tekemässä tuota kukkalaatikon kehystä. Elikkäs in ja the sanan välissä kuuluisi olla vielä kaksi säiettä lisää eli yksi ruutu. Totesin etten sitä rupee purkamaan kun sitä ei kumminkaan hullu huomaa eikä viisas virkaa!

Tosiaan kuten viime postauksen yhteydessä olikin kommentoitu, Bastinin mallit on yleensä sellasia, että niiden yksittäiset pikkukohdatkin olisivat yksistäänkin tosi kauniita ja näyttäviä tauluina, tyynyinä, liinoina tms.

Koska keltainen ei ole milläänlailla lempparivärini niin taidan seuraavaksi tehä alta pois kaikki keltaiset jutut, jolloin jäljelle jää vain silmiä hiveleviä värejä! Jos siis sittenkin vähän alettas pomppia!