Huoh, kova tavoite oli laihtua 10kg Juhannukseksi 2007, mutta taitaa jäädä haaveeksi vai miltä kuulostaa oikeastaan tuon 10kg laihdutus vajaassa 3 kk??? Äh.... Haaveeksi taitaa jäädä, mutta en luovuta. Ensin laihduin hyvin, sitten unohdin koko laihduttamisen (se siitä elämäntapamuutoksesta) ja nyt kun kevätvaatteita alkaa ilmaantua kauppoihin asia nousee taas enempi  kuin iholle - pintaa syvemmälle!  Kun edes vähän saisi vyötäröä pienemmäksi niin että tyttöjen kanssa kehtaa hiekkalaatikolla olla jollain muullakin kuin roikkuvalla lökö t-paidalla. Viime kesä meni bikineissä, mutta nyt etureppu on kyllä niin löystynyt etten tiedä kehtaanko kumarrella hiekkalaatikon muottien perään = (

Satuitteko muuten katsomaan 4D-dokumentin kutistuvasta naisesta jolta poistettiin metri- ja kilotolkulla ihoa kun naikkonen oli laihtunut melkein 300 kilosta alle 100kg. Nahka suoraan sanoen roikkui hänen päällään ja heilui kuin lehti tuulessa hänen ollessa porealtaassa. Mulla on sama fiilis mun vatsanahan kanssa. Vaikkakin mittasuhde on huomattavasti pienempi voin vain todeta että kyllä kaksi peräkkäistä raskauttakin muokkaa nahkaa melkoisesti ja kun ihanuudet pienine varpaineen ja vauvan tuoksuineen tulevat päivän valoon kummun suojasta on luonto armoton nahalle. Nyt on vaan sitkeesti jumpattava vatsalihaksia ja koitettava taas kerran saada rytmiä päälle noiden jumppa DVDn kanssa.  Tekosyitä tai ei, mutta nuoremman tiheät yöheräämiset kyllä verottaa melkoisesti tuota liikunnallista aloitteellisuutta ja kun mimmit menevät päiväunille äiti yleensä jämähtää sohvan nurkkaan pistelemään; hetki omaa rauhallista ja hiljaista aikaa - kuka siitä nyt haluaisi tinkiä tai vaihtaa edes yhtä tuntia hikijumppaan? Mitään ei saa tekemättäkään, joten oravanpyörä on valmis.

Sain äidiltäni askelmittarin, jota olen nyt kahtena päivänä pitänyt ihan huvikseni vyötäröllä. Testannut vähän miten kotiäidille askelia kertyy. Eihän tuo kaikkiin askeliin reagoi, mutta jotain osviittaa antaa. Kaksi vertailupäivää on jo käsillä vaikkakaan kumpikaan päivä ei ole meidän "normaalipäivä". Ekana päivänä jolloin mittariin tuli 6397 askelta ilman iltapuuhia (pesua, iltapalan valmistamista, ramppaamista pinnasängyn ja sohvan välillä jne) kävimme kylläkin normaalilla aamulenkillä, mutta iltapäivällä menimme mummille kylään. Tänään askelia on mittariin tullut klo 19 mennessä naurettavat 3577, mutta puolustukseksi pitää taas puhuman, että aamulla käytiin kaupassa ja tänään on tuullut niin kovasti etten ole tyttöjen kanssa uskaltanut mennä ulos ollenkaan. Olen vakuuttunut, että vaikka lataisin vanhemman neidin haalarin taskut täyteen isoja kiviä, tuuli lennättäisi hänet kumoon! Kukakohan muistaa ne Hanna Partasen askelmäärät? Oliko se niin että 5000-6000 pitäisi kävellä päivässä ja jos haluaa laihtua niin sitten pitäisi nostaa askelmäärä lähemmäs 10000 vai menikö ihan mettään? Jos näin kuitenkin on, ei nämä kaksi viimeistä päivää ainakaan edesauta massan häviämiseen vyötäröltä. Pitäisikö sortua joihinkin laihdutus/kiinteytysrasvoihin? Toimiiko ne ees? Täytyy vielä testata "normaalipäivä" eli jolloin aamulenkin lisäksi jäädään leikkimään pihalle ja päikkärien jälkeen mennään ulos ja iltalenkille. Jos ei tuolloin ole lähempänä 10tonnia niin olen äimistynyt. 

Tänään illan pistelyt jää väliin. Lintulaudassa on pian 20h plakkarissa. Telkkarista alkaa VIHDOINKIN Teho-osasto jota koukutan totaalisesti. Vaikkei mikään lääkäriura ole koskaan kiinnostanut se on musta mielenkiintoinen. Verta, suolenpätkiä ja vaikeita toimenpidetermejä - mieltymykset kullakin. Niin ja totta, se LUKA on niiiiiiiiiin ihqu = )   Niinpä torstai-illat on tästedes pyhitetty televisiolle klo 21 alkaen.