Tässäpä se kuva jonka eilen lupasin teille tuoda uudesta aloittamastani työstä. Takana pistelyä Kurjien Kuppiloiden ajan ja tämän päiväisten päikkärien. Pystytkö tunnistamaan raidoituksesta huolimatta?

292763.jpg

Näin tämän työn joskus Margarethan kuvastossa ja se oli minusta aivan ihana. Tilaaminen kuitenkin jäi tuolloin. Kun nuorimmaisemme Erin syntyi, oli vuodeosaston olohuoneen seinällä Jorvissa tämä samainen taulu lyijykynätyönä. Katselin tuota taulua useita kertoja yön pimeydessä (tai hämärähän se Juhannuksen tienoilla oli) hyssytellen tytärtäni sylissäni miesten tuijottaessa telkkarista jalkapallo-otteluita vähintään yhtä haltioituneena vieressäni. Taulussa on jotain herkkyyttä joka vangitsee minut täysin ja mitä enemmän lasta katselen sitä enemmän se näyttää minun omalta peikkotytöltäni!

Kun malli tuli huuto.nettiin myyntiin en voinut muuta kuin korottaa tarjousta. Taulu tulee Erinin pinnasängyn päälle. Se sopii erityisen hyvin hänelle, joka viihtyy äidin sylissä, huolii yöllä vain äidin hoidon ja joka jatkaa jo sairaalasta tuttua yökyöpelöintiä edelleenkin nyt reilun 5kk iässäkin.