Lankapuolat laatikossani huutavat tyhjyyttään yksi toisensa jälkeen. Olen puolannut 153kpl:sta syntymäpäiväni tienoilla hankkimistani DMC langoista noin 50kpl, 60 kpl odottaa koska ostan lisää puolia ja loput on varastoon tulevia varalankoja. Silti Bastinin selkeesti rakastamat 611 ja 612 värit on taasen loppu. Mietiskelen tässä vaan, että kun yksi tokka 612 hupeni noin  kuuteen kpl pikkuruututöitä, niin miten monta tokkaa saan ostaa varastoon mokomaa väriä kun työlistalla "tahtoo pistellä pian" oottelee Spring in the garden joka on kovin ruskeasävyinen, Gathering, pecking order ja pikkuinen norsutyyny..... Ei ole kiva huomata puolessa välissä työtä että jahas lanka loppu, josta menet kaiken kukkuraksi kärsimään Sinooperin hinnan (kuka nettitoimittaja toimittaisi vain yhden tokan- tuskin kukaan) ja sit tajuut kotona, että juupeli tää on eri värisävyä..... grrrrr! Maalaanko jo piruja seinille vai pitäisikö sanoa ennemminkin piruja tokkiin?

Joka tapauksessa hys hys projektin palaset alkavat hitaasti mutta varmasti valmistua. No Vacancy mallista poimitut designit näyttävät tällä hetkellä tältä. Tosiaan lintupöntön tyhjät alueet tulevat kaikki täyttöön 612 sävyllä, joten jälkipistojakaan ei oikein voi vielä työhön tehdä. Tekeillä olevassa pesässä kyseistä väriä löytyy myös, joten sekin jää hetkeksi oottelemaan lankojen lisätilausta. Toki jatkan sitä niin paljon eteenpäin kuin vain varastot antavat myöten!

442550.jpg

Linnunpönttöä on "tuunattu" ylimääräisellä linnulla tuonne pöntön päälle kurkkimaan. Se on napattu mallin reunuksesta. Myös pesään tulee ylimääräinen lintu vahtimaan kallisarvoisia pikkuisiaan!