740263.jpg

8 viikkoa 5 päivää eli yhteensä 103h pistelyä ja se on siinä! Marjolein Bastinin suunnittelema Spring in the Garden eli SitG on VALMIS! Kankaani kokohan oli hulppeat 95cm x 74cm joka kertokoot jotain pistelyalueen laajuudesta. Varaan näille isoille töille aina 10cm reunavarat.

Perjantaina soitin heti kehystäjällekin, mutta tietysti mun tuurilla lähti juuri neljäksi viikoksi Suomea kiertelemään.... Täytyy kehitellä jokin styrox-tyyppinen tausta johon työn kiinnitän mummon synttäreille, jotta näkee millainen lopputulos siitä syntyy ja kehystyttää työ sitten elokuun puolessa välissä kun kehystäjä saapuu reissultaan. Tämä on juuri sitä mun tuuria - kehystäjä tehnyt kaksikin isoa taulua kahdessa päivässä ja kun nyt oisi ollut tekoaikaa peräti viikko tarjolla niin katoaakin maisemista...... Kuva otettu peiliä vasten joten siksi tuo heijastuma. Lupaan ottaa paremman kun työ kehyksissään!

Todella ihana malli joskin hankalimmat kohdat minulle olivat oikean alareunan kukkakori, kaikki keltaiset pisteltävät, keskustan siniset kukat sekä viimeiseksi jäänyt saviruukku. Joten vinkiksi tehkää ne ensin niin loppu sujuu lentäen!