Puuttuvat DMCt on nyt puolattu ja pistoiltu niitä kaipaaviin töihin. Myös jälkipistot on pistelty. Mietin pitkään laitanko signeerauksen myytäviin töihin vai en päätyen nimikirjain lyhennelmään - onhan kaikki taidetyöt aina signeerattuina arvokkaampia. Myynti- eli paraatikunto on nyt siis saavutettu.

270448.jpg

Kehystin osan töistä, jotta niiden avulla saisi käsityksen miltä valmis työ näyttää kehystettynä. Kaikkia en rupea kehystämään, koska jokaisella on oma makunsa, työlle voi keksiä jonkin kivan muunkin käyttökohteen kuin taulun (kassi, tyynynpäällinen jne) ja työhän voi päätyä vaikka vaaleanpunasävytteiselle kesämökille niin ei sinne passaa muita värejä sitten sotkea.... Hinta myös nousee turhaan, hyvännäköiset kehykset kun eivät ole ilmaisia!

270449.jpg
270450.jpg

Loput työt asettelen kaksipuoleisella teipillä ruskealle aaltopahville, jolloin pahvi toimii taustana ja "kehyksenä". Kahtotaan miten ristipistoille löytyy kysyntää vai löytyykö sitä lainkaan. Tilauksen sain pupumallista, jota rupean nyt sitten pikimmiten tekemään evenweave kankaalle. Ne päätyvät aikanaan koristetyynyiksi pupufaneille ystävilleni Jyväskylään.

270447.jpg

Museomode kamerassa teki kuvista hivenen kellertäviä, mutta käyttö oli ehdoton jotta pääsin eroon salamaneliöstä = ) Perhosista tuli kirjanmerkki ja alla kirja jota luen ahmien. Kohta puikkojen kimppuun - siitä myöhemmin lisää!