Niinpä, on sanomattakin selvää että hermot on riekaleina kahden lapsosen kanssa kun tälläset ilmat jyllää pihalla eikä edes MTV3:n uutisankkuri Petri jaksa enää naurattaa ees siinä kohtaa kun se lähtee kävelemään kohti kameraa! Kaameampaa myrskyä on luvassa ja se tietää lisää sisällä olo päiviä. Onneksi räkätauti hellitti otteensä meistä, nyt limaa pyyhitään nokan alta vaan harmistusitkun takia.

Jos taivas on pilvistä harmaa niin tuntuu että äidin pääkin on harmaa! Julia on ottanut jonkun ihme kauden nyt päälle että itkee lähes non-stoppina varsinkin iltaisin. Kitinää tulee pienestäkin turhautumisesta ja siitä kun sisko on äidin sylissä. Nukuttamiseenkaan ei kelpaa muu kuin äiti! Pimeääkin kait pelkää koska huutaa paniikissa pinnasängyssään omassa huoneessa, joten pimeävalon osto on meillä varmaan edessä. Huuto herättää aina juuri nukahtaneen pikkusisko Erinin ja rumba alkaa taas alusta, huoh! Erin täytty 4kk ja olemme nyt maistelleet vellejä. Turhaa on kait mainita ettei ne ole vaikuttaneet mitenkään yöuniin, joten meillä heräillään edelleen 3-4 kertaa yössä. Se tuntuu nyt näiden huutokonserttojen jälkeen raskaalta varsinkin kun sitä ehti jo haaveilla että kävisi kuin Juliankin kanssa: yöheräämiset loppuu kuin seinään heti kun vellikausi alkaa!

Iltaisin en saa siis mitään pisteltyä koska väsytystaistelu tyttöjen kanssa onnistuu vasta lähempänä klo 22 vanhempien voittoon ja sitten on jo ihan naatti itsekkin. Jotain on sentään saatu aikaiseksi ja sen näette tässä! Sopii hyvin säähän, sillä nythän sataa kuin kastelukannusta kaadettaisiin!

235805.jpg

Jotenkin nyt on ollut hivenen tehtailu olo kun töitä on valmistunut tiheesti ja kun yksi on valmistunut olen tarttunut heti seuraavaan. Pistely on edelleen kivaa, mutta taidan vaihtaa käsitöiden tekotapaa kannun ja perhosten jälkeen. Jos vaikka askartelis jotain uuden Taika-lehden ohjeiden mukaan. Se on jokin uusi askartelulehti joka kolahti postilaatikkoomme ilahduttamaan eilen ja kaiken lisäksi ilmaiseksi.


No on sitä sentään jotain valoisaakin tässä risukasassa! Miehellä on syysloma ja sen kunniaksi lähdimme heti maanantaina Itäkeskukseen joululahjoja kahmimaan (luit ihan oikein). Jotenkin ajatus repiä samoja jäljellä olevia lahjoja aattoa edeltävänä viikkona pienten lasten kanssa hirveessä ihmismassassa jossain ostoskeskuksessa hiki päässä kuluneet joululaulut taustalla renkuttaen ei kuulostanut hyvältä ja päätimme kerrankin olla ajoissa! Arvatkaa vaan oonko rinta rottingilla kun muovipussien sisältö kattaa lähes kaikki joululahjat koko suvulle ja kavereille!!!!! Tuttavapiirissämme on 3 joulun tienoilla syntynyttä. Heidän synttärilahjat vielä mietityttävät mutta muuten lahjat on plakkarissa! Hyvä me! Joulupaperia kun vielä jostain saisi niin saisin paketoitua, narutettua ja nimettyä lahjat saajilleen. Sitten jako pusseihin sen mukaan mihin osoitteeseen paketit menee ja vaatekaapin kätköihin odottamaan kinkun- ja piparintuoksuisia aikoja!

Niin siellä Itäkeskuksessa isäntä päätti koristuttaa kättään lisää ja lopputuloksen näätte tässä. Tyttöjen nimet syntymäaikoineen ja horoskooppimerkkeineen. Aika hieno vai mitä? Kädessä on myös harrasteautomme kuva joka on tehty valokuvasta. Tatuointi liike oli Duck's Tattoo (Itäkeskuksessa P-tasolla apteekin vieressä) jota suosittelen lämmöllä - teki todella hyvää jälkeä!
235893.jpg

Tiistaina oltiin myös isännän kanssa reissussa ilman tenavia. Voi sitä autossa olon hiljaisuutta. Käytiin leffassa katsomassa World Trade Centeristä kertova leffa jossa lempparinäyttelijäni Nicolas Cage pääosassa. Todella hyvä leffa, joka kertoo 18. ja 19. raunioista pelastetun tarinan (raunioista pelastettiin 20 mutta sitä ei sanottu moniko heistä selvisi hengissä vaikka saatiinkin kaivettua esiin). Kun meette kattoo ottakaa ihmeessä Nessuja mukaan. Mä ainakin vollotin oikein kunnolla ja nyyhke oli kova myös kanssakatsojilla! Syötiin Amarillossa herkkuja ja kerrankin äitikin sai syödä ruokansa lämpösenä eikä listaa silmäillessä tarvinnut miettiä mikä olisi sopivaa myös Julian syötäväksi (ei liikaa mausteita ja ranskalaisista neiti tykkää). Ihana noin 5h reissu jollasesta ei olla päästy nauttimaan sitten Julian syntymän! Kotona mumma ja pappavaari olivat helisseet kun Erin päätti ilmoittaa mielipiteensä äidin puuttumisesta huutamalla 45 minuuttia täyttä kurkkua! Vierastusta parhaimmillaan! Sen verta piristi reissu että kun iloisena hykertelin kotiin tullessa mumma kysyi heti "montako lasia viiniä otit?". Totuus on etten yhtään, mutta niinhän se on että on mukava lähteä ja mukava palata rakkaiden pariin!