Menin päivissä ihan sekaisin, kun miehellä on taas päällä yövuorot. Niinpä nousin vaakaan vasta tänään ja tilanne +/- 0. Pääasia ettei sentään ole lähtenyt nousuun! Synttärilahjaksi sain suklaakonvehteja ja ukon avatessa lootan pistelin poskeeni yhden jos toisenkin samalla kun puikot viuhui. Onneksi tänään tuli tehtyä kaksi 1½h lenkkiä reippaassa tahdissa vaunuja työnnellen. Kolesterolin kävin otatuttamassa ja sain viime neuvolassa tulokset;ei mitään hälyttävää, kaikki alle rajojen.

Eilen illalla sitten otatutin miehelläni kuvan itsestäni uuden otsatukkani kanssa. Sylissä oli myös kuopuksemme Erin ja kun sain kameran takas käteeni kuvan "laaduntarkastusta" varten neitiseni hapuili myös kameraa jota minä tietysti kamerakädellä väistämään. Liike oli liian raju, kamera lähti lentoon, eikä kömpelö vasurini saanut sitä kopattua ilmasta. Linssit nousevat kameran käynnissä ollessa pystyyn ja tietty mun tuurilla kamera tippui just linssi eellä lattialle. Miksi se voileipäkin aina osaa tipahtaa voipuoli alaspäin matolle? Kamera ei mene enää pois päältä koska linssirakennelta upposi vinosti sisään (sammuakseen vetää linssit kamerankotelon suojiin) ja ruudussa lukee lens error...Hyvin sanottu, todellakin lens erroriin! Ja arvaa kenen piti just toteuttaa trikkikuvaukset mimmeistä jouluisissa tunnelmissa tonttulakeissa joulukortteja varten???? Mies vaan tyynesti totesi että johan se oli aikakin hankkia uus kamera (ostettiin tämä siis 04/05).

Korjausarvio täytyy  varmaan käydä kysymässä, mutta nopeestihan tuntitaksatkin saattaa olla 50Eur luokkaa + varaosat päälle niin saattaapi olla, ettei moista ees kannata nykykamerahinnoilla harkita. Täytyy varmaan lainata veljeltä kameraa noita korttikuvia varten ja ootella tammikuun alennusmyyntejä... Arvatkaa vaan harmittaako? Ensimmäisestä neulonnastakin olisi jo jonkinlainen kuva ollut tarjota, mutta minkäs teet! Sanallisesti kuvitettuna siis sukka sillä mallilla, että kuvio-osa varresta on tehty ja päästään pian kavennuksiin sekä vahvistettuun kantapäähän. Saas nähä onnistunko pelkästään kirjan ohjeilla vai täytyykö turvautua YYA-apuun!?!