Meijän prinsessat täyttävät tänä keväänä/kesänä jo kolme ja kaksi vuotta. Miten tuo aika näin rientää? Vastahan sitä esikoisen kanssa ihmetteli alle kolmikiloisena syntyneenä kolmen tunnin välein tapahtuvaa syöttämistä, äänetöntä itkua ja tuplapukeutumista vapun tienoilla 2005. Kun pikkusisko syntyi juhannusruusuksi 2006 hämmästeltiin taasen miten vauvat voi olla näin pieniä, kummasteltiin tummaa pörrötukkaa ja huutamisen riemua ympäri vuorokauden reilun kolmen ja puolen kilon voimalla!

Nykyään vappukukkamme laulaa ja huutaa niin kovaa ettei äänetöntä itkuaikaa meinaa edes enää muistaa, juhannusruusumme laulaa mukana ja nukkuu jo öitään ilman kahden tunnin raivoomista ennen nukahtamista. Tytöt leikkivät jo hienosti yhdessä ja taapertavat kuin kaksi ankkaa pihalla peräkanaa välillä jopa käsi kädessä! IHANIA!

1467030.jpg

Synttäripäivä sovittiin sopivasti Julian nimipäivälle. Suvussa on ruuhkaa synttäreistä näin kevätaikaan, on samana päivänä syntyneitä, peräkkäisinä päivinä syntyneitä jne, joten juhlat täytyy sovittaa kalenteriin ajoissa. Me vanhemmat meinataan muistaa lapsia heidän virallisina syntymäpäivinään, syksyksi on isoille tytöille luvattu myös Titi-nallen konsertti jota odotetaan jo kovasti! Nuket ja Barbiet on iso osa tyttöjen leikeissä, joten mimmeille pyöräytin Barbie-kakut. Pöydässä nuorempi sankaritar suoraan päiväunilta heränneenä!