Viime vuonna näitä samalla mallilla toteutettuja huiveja eli Minttumaareja valmistui peräti kahdeksi (!!!) eikä tämäkään vuosi näköjään millään vieraalla ala.

Joululahjaksi tekemäni oranssi-ruskea Veli Virolainen päätyi parhaalle ystävälleni Hannelle, joka huivi kaulassa kävi katsastamassa kaverinsa poikavauvaa sairaalassa. Tuoreen äidin kommentit olivat kutakuinkin "Tahtoo tommosen myös!". Näinpä puikot laulamaan ja tässä oranssi-ruskea Minttumaari Vol 2.

1233819.jpg

Tällä kertaa lankaa kului 125g ohjeen mukaisesti tehtynä ja siipiväliksi tuli 150cm. Värit onnistuivat mielestäni todella kauniisti - kuten Hannenkin huivissa. Tykkään erityisesti tummasta reunasta joka antaa huiville omanlaisen lisäsäväyksen. Huomasin jo Hannen huivia tehdessäni, että oranssiraita oli siinäkin sangen runsas - mikä lie värjäyskohtien yhdistyminen. Sama toistuu myös tässäkin, vaikkakin oranssi tuli nyt hivenen eri kohtaan huiviin.

Tämä huivi aloittaa tammikuun saldon ja täytyy todeta, että tästä väristä tuli lempparini! Joten jos Minttumaari on vielä tekemättä en voi kuin lämmöllä tätä väriä suositella. Värejä hivenen haalistaa nää ihanat kuvaussäät vaikkakin lumi toi valoa merkittävästi!