Ystäväni pääsi arjen rumbasta kiertämään kaviouraa Viroon ja poikkesi paluumatkalla lankakauppaan josta toi näin ihanaista lankaa tullessaan! Väri on aikas lähellä oikeaa kuvissa.

Juu, vihreä on yksi lempiväreistä kuten myös ruskea. Lemppareihini lukeutuu myös Kuplat, jollainen avomalli meiltä löytyy juuri vihreänä. Takapenkille olisi tilaus lämpöiselle huiville johon voisi lapset kietaista kun lähdemme jäätelön haku ajelulle vaikka Hietsun rantaan. Todettakoot meinaan että rätti auki tuuli pyörii melkoisesti niin etu- kuin takapenkilläkin. Huvittavinta on, että kaikissa leffoissahan avoautolla ajon jälkeen tukka on töttöröllä taaksepäin, mutta oikeasti tuuli käykin niin että tukka lentääkin eteenpäin! No löytyyhän leffoista myös "elokuvarenkaat", jotka vinkuvat jopa hiekkatiellä!!!! Ajatuksissa on Fifi II eli suorakaiteen muotoinen huivi. Saas nähä millasen version tämä neulojatumpelo saa aikaiseksi = )

544379.jpg
544371.jpg

Kupliin liittyen kuvassa näkyy myös Autostadt-esite. Suunnitelmissa on hivenen reissua nahkahousujen luvattuun maahan, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Samalla reissulla olisi tarkoitus mennä viereiseen Automuseumiin jossa on enemmän kuplavolkkareita kuin koko Autostadtissa.

Koska kaikki on vielä suunnitteluasteella tarvitsisinkin teiltä blogilukijoiltani vähän tietoja ja rutkasti kannustusta! Lentokoneella ja vuokra-autolla ei haluta lähteä, joten ainut vaihtoehto on laivareitti. Onko teillä kokemuksia matkasta Saksaan Finnlinesin rahtilaivoilla? Uskaltaako niillä lähteä kahden pikkutapin kanssa (2v ja 1v) eli löytyykö sieltä mitään  viihdykettä lapsosille vai onko viihtyminen kiinni siitä kuinka paljon saa auton tavaratilaan ahdattua muiden tärkeämpien matkatavaroiden lisäksi leluja joilla leikkiä hytissä??? Varsinkin se hitaampi 36h laiva vähän hirvittää, mutta se on ainut "järkevään" aikaan lähtevä laiva takaisin Suomeen muiden lähtiessä joko 03 tai 05 aikoihin! Ei siinä, nukkuuhan lapset autossa varmasti mutta miten käy meille vanhemmille, kun tuskin siksi yöksi kannattaa mitään hotellia/motellia maksaa, miten tulee uni silmään satama-alueella? Onhan toki olemassa myös Tallinkin isännöimä Superfast joka menee myös Helsingistä Saksaan kesäkaudella, olisiko se enempi risteilyalustyyppinen josta voisi löytyä enempi lapsille hupia? Kritiikkiä saa kyllä heidän lähtöaikataulunsa Saksan päästä joka on juuri tuo yö kello 03.

Tällainen kauhuskenaario ehti jo tulla mieleeni: lapset nukkuu autossa turvaistuimissaan, vanhemmat eivät ole juuri silmäystäkään nukkuneet satamassa ahtaajien pörrätessä ympärillä. Vanhemman lapsen saisi kannettua ehkä nukkuvana hyttiin, mutta nuorempaa ei takuuvarmasti. Nuorempi on vielä sellainen, että kun saa silmät auki on sitä mieltä että nyt ei sitten enää nukutakkaan, jolloin hytissä ei loppuyönä saa nukutuksi enää kukaan. Miten sitä vanhemmat jaksaa kotimatkan ensimmäisen laivapäivän näillä nihkeillä unilla kun takana jo reissu ja reissussahan aina rähjääntyy? Ehkä mietin liikaa asioita, mutta tällänen horror-painajainen tuli mieleeni. Kertokaa nyt äkkiä, että tällaisesta reissusta voi selvitä ehjin nahoin (ja hermoin) kotiin!