Bastinin The Four Seasons mallista viimeinenkin luomus eli perhoset on nyt tehty ja itseasiassa tuplasti. Lopputulos on nimittäin kirjanmerkki, jossa kolme perhosta komeilee kummallakin puolella. Mietin hapsuttaisinko reunat ympäriinsä vai vain pitkiltä suorilta, mitä olette mieltä?

251807.jpg

Urotyön tein myös tänään tyttöjen päiväunien aikana. Se on pitänyt olla tehtävänä jo pitkään, mutta olen sitä vaan siirtänyt, siirtänyt ja siirtänyt. Kukapa lankojen laskemisesta tykkää? Nyt otin härkää sarvista, sillä tarvitsen listauksen mitä DMC-lankoja tulen tarvitsemaan tulevissa töissäni ja mitkä DMC-sävyt minulta kokonaan puuttuvat. Olihan muuten urakka, mutta nyt koneellani on huikea excel-taulukointi, jota meinaan pitää ajan tasalla (uuden vuoden lupaus numero 2)!

Lopputulos on häkellyttävä: minulla on  303 lankapuolaa kolmessa  lankalaatikossani, varalla 148 kpl erivärisiä tokkia kahdessa muussa laatikossa, tuleviin töihin tarve on 93kpl (osaa useampi kun tuntuu kulunki olevan melkoinen...) ja täysin puuttuvia värisävyjä peräti 153kpl. HUOH!