Kun kätöset olivat toimettomina ilman tekemistä aloitin rauhassa Bastinin Gathering mallin pistelyn. Olen monesti valmista työtä ihastellut kaverini seinällä ja nyt sen vihdoin toteutan. Kankaana evenweave Linda 28ct jonka värjäsin kurssilla jo aiemmin laikukkaaksi beigeksi. Laikut olisivat saaneet olla selvemmät, mutta kokonaisuudessa ne varmaan näkyvät paremmin kuin tällaisessa osa kuvassa. Malli on SAL-projekti johon tähän mennessä on hihkaissut osallistuvansa TuijaM, jos rupeet pistelemään samaa mallia lähiaikoina niin hihkase! Kiva nähdä miten eri tyyleillä eri pistelijät etenevät. Näin isossa työssä kun mahdollisuuksia on rajattomasti jo pelkän aloittamiskohdankin suhteen!

Koska en osaa aloittaa mitään työtä muualta kuin keskeltä ei tässäkään tullut poikkeusta. Lähdin tekemään ainakin ensisilmäyksellä mallin haastavinta osaa eli lintulaudan olkikattoa. Koska jälkipistot eivät kuulu suosikkeihini olen päättänyt tehdä niitä koko ajan rinnalla työn kanssa. Viherpeippo (?) ja talitiainen ovat siis jo täysin "valmiita". Omituisuuksiini luettakoot myös se, että mulla tuppaa samalla symbolilla tekeminen lähteä vähän käsistä. Tässäkin on tehty mahd paljon samalla värillä kuin vain se on mahdollista ilman q-snapsien siirtämistä. Hyvä puoli tälläsessä tekemisessä on se, että se hämää kovastikin että työ olisi edennyt jo pitkälle. Tyhjien alueiden täyttö tuntuukin sitten kestävän ikuisuuden. Mikäli vihre paholainen eksyy pistelyn saralle on purkutyö myös melkoinen. Siksipä tarkistan vähän väliä että "olen kartalla".

Tässäpä kuva 10h pistelyn jälkeen. Mielenkiinnolla pidän vähän kirjaa pistelyajasta, valmiin työn tunneista ei vielä näillä tunneilla ole mitään käsitystäkään!

489582.jpg

Käväsimpä päivittämässä myös kuvasivuni, elikkäs nyt vihdoin on siirretty kansioihin mitä tuli/on tullut valmiiksi ristipistojen saralla vuosina 2006 sekä 2007 ja myös neulonta sai oman kansion. Kuvasivuille linkki löytyy oikean puolen laatikoista.