Oravainen harjalla on valmis! Ihanan ajankohtainen työ kun lehtiä alkaa varista maahan! Toisaalta se muistuttaa ikävästi patalaiskaa haravoitsijaa tulevasta työsavotasta. Naapurin setä ei myöskään taida olla haravaihmisiä kun suvereenisti surauttelee lehdet lentoon naapurin puolelle lehtipuhaltimella = ) Välillä näyttää sillä olevan apuvälineenä myös pressu jonne hän puhaltaa lehdet isompaan kasaan ja raahaa sen sitten rajallaan olevalle hiekkamontulle. Koivunlehti on minusta se kaikkein YÄK haravoitava ja siksipä tontillemme on istutettukin uusia vaahteroita, joiden lehtiä sentään edes hetken jaksaa sutia kun homma tuntuu edistyvän nopeasti - lisäksi vaahtera on oivan näkösuojan tarjoaja isoine lehtineen!
203793.jpg

Eihän sitä pistelyintoilija malta näppejään erossa neulasta nyt pitää lainkaan ja leikkasinkin jo seuraavan kankaan valmiiksi. Miehellä on samanlaiset ilmeet kuin postinjakajalla siinä Kiinteistömaailman (vai oliko se Huoneistokeskuksen) TV-mainoksessa, joka leimaa myyty-leimoja huokaisten tuskastuneena samalla "Eikö ne koskaan lepää???!!!???"  Tässäpä vähän ensimakua tulevasta. Arvaatteko mikä The Four Season kuvista tämä on?

204531.jpg
JK. Itse ihmettelin miksi osissa ristipistokuvissa on sellaset kamalat raidoitukset kunnes vahingossa tajusin ottaa kuvia lasipöydän päällä. Kait kuvaan tulee sitten ne raidat kun kangas päästää "raoistaan" läpi alla olevan värin (?tiedä sitten?) ja näin mä olen saanut raidattomia. Muilla hyviä niksejä?

JK2. Huomasitteko oravassa sitä vauhtiraitaa jota aiemmin manasin?