Katselin tässä yhtenä aamuna, kun tytöt olivat taasen heränneet kukon laulun aikaan - meilläpäin siis ennen kuutta, Hesarin välissä ollutta Plantagen-mainosta. Silmiini osui - kuinkas muutenkaan-harrastuksiimme rimmaava uima-allas. Jätin asian muhimaan, mutta kun aamu kahdeksalta oli huusholli imuroitu ja vessat pesty vesisateen rummuttaessa ikkunaruutuihin totesin että nyt pakkaan tytöt ja me lähdetään Plantageniin.

Meillä on näköjään ennemminkin tapa kuin poikkeus, että juuri kun ollaan pukemassa kenkiä tytöille jalkaan yksi ilmoittaa, että "äiti kakka tuli" ja vaihtaessasi toista kuulet kuinka toinen alkaa punkeemaan myös - kait myötätunnosta! Hyvä niin sillä kun kurvasimme Tammiston Plantagenin pihaan hokasin parkkipaikan tyhjyydestä että eihän tämä olekaan auennut yhdeksältä kuten muut alueen puljut. Tein rundin läheiseen Vaasan&Vaasan leipomoon ja palattiin takaisin Plantin oville norkoomaan. Vaikka kuinka hidastellen hain meille kärryt, asettelin tytöt kyytiin niin silti jouduimme kymmenisen minuuttia pihalla oottelemaan. Suu vetäytyi väkisinkin itelläni vähän vinoon hymyyn  kun hetki ennen ovien avautumista meitä oli jono ovella - minä lapsien kanssa loppujonon koostuessa noin 10 eläkeläisestä = )

Ja minkä ihmeen mainos sai meijät sinne roikkumaan ovenkahvoissa? Tietysti tämä

668686.jpg

Ihka aito kuplavolkkari uima/hiekkalaatikkoallas! Olemme koko perhe "kuplahulluja" joten tämä sopii kuin nyrkki silmään meijän takapihalle! Ja koska tuning on nyt kova sana, tuunasin tätäkin mallia lisäämällä Volkkarin merkin etupellille sille kuuluvalle paikalle. Aamulla sinne oli heti rynnättävä ekojen joukossa jotta varmasti tämä ajokki saatiin meille. Tosiasiassa eläkeläiset ryntäs taimien perään ja mä olin ainoo joka hiplasin kuplakasaa ; )

Ja tässä onnelliset kuplan omistajat - reissu kannatti!

668687.jpg

Kuplan sisältä löytyy keltainen pyörivä ratti  sekä takapenkki jolle voi istuskella huilimaan. Säilytystilojahan tämänkokoinen uima-allas taas koettelee, mutta haaveena olisi joskus päräyttää bussimallisella Volsulla johki tapahtumaan kauniina kesäpäivänä ja täräyttää tää lasten riemuksi siihen bussin eteen jos muiden harrastuspelien tuijottelu alkaa kuumottamaan liiaksi ; ) Bussi uupuu vielä, joten miehelle tässä pieni *vink, vink*