Miehen työkaverin pojalle n 1v10kk syntyi kauluri "tilauksena". Poikavärinä tässä Nalle Colour. Sama homma kuin Juliankin kaulurissa eli kaksinkertainen kaulaosa ettei pikkukurkku saa kylmää osakseen, mutta etu- ja takakappaletta modifioin niin että lisäsin muutamat silmukat ja reunan tein helmineuleena. Mielestäni tuli näin kaunis. Kuvassa kauluri vielä ennen prässäystä.

355869.jpg

Mieli tekisi neuloa vaikka mitä ja olen suorastaan hamstrannut lankaa kauppojen hyllyltä. Mukaan on lähtenyt alennus Jengaa tytön pipoa varten, pari eri sävyistä Nalle Colouria tyttöjen bonchoihin, 7Veikan uutta sinistä Raitalankaa sekä pipoihin, sukkiin ja lapasiin erinäinen määrä Woolia sekä tehosteiksi meneviä Valovilleä ja Valoannia. Miehen pipo pomppaa varmaan puikoille tänä iltana.

Tilaukseen on laitettu digivaaka jotta tietäisi paljonko lankaa menee ja kuluu... Suosituksia halvoista homman hoitavista vaa'oista saa laittaa kommentteihin! Ne otetaaan ilolla vastaan!

Tekemisen sietämätön hitaus koettelee hermoja ristipistojen osalta eikä asiaa auta yhtään, että kaverini Tuija pistelee menemään Bastinin ruutuja kuin vettä vaan. Tuntuu että pistot junnaa kun puikoilta syntyy selkeetä edistymistä nopeammin! Kait tää on nyt joku kriisi. Olen tehnyt väliin jälkipistojakin heti kun se vaan on ollut mahdollista että muka näyttäs että työ edistyy mutta EI.... No kaikki aikaan ja aikanaan kaikki.

Nyt lasten seuraan lauleskelemaan Ti-Ti Nalleja!